Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Εξώδικο της ΑΔΕΔΥ κατά του γ.γ. του Υ.Δ.Μ.Η.Δ. Δημήτρη Στεφάνου.

          Εξώδικη διαμαρτυρία - καταγγελία - πρόσκληση και διαμαρτυρία με επιφύλαξη δικαιωμάτων, απέστειλε η ΑΔΕΔΥ, προς τον Γενικό Γραμματέα της Γενικής Δ/νσης Κατάστασης Προσωπικού, Δ/νση Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλ. Διακυβέρνησης, Δημήτρη Στεφάνου, καταγγέλλοντας το από 15.07.14 έγγραφό του, που κάνει λόγο, για ομαδικές πειθαρχικές διαδικασίες, κατά υπαλλήλων, που δε συμπράττουν στη διαδικασία της αξιολόγησης, «και τούτο ενώ εκκρεμεί, αφενός, η δικαστική διαδικασία προσβολής κατά την ακυρωτική διαδικασία και με αίτηση αναστολής των διατάξεων του Ν. 4250/2014 και αφετέρου, η κατ' έφεση δίκη της αφορώσας την απεργιακή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ Δικαστική Απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών» όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην εξώδικη δήλωση.
           Το εξώδικο κάνει λόγο για «στερούμενο νομιμότητας έγγραφο», προσθέτοντας ότι, «πλεονάζει σε αντεκδικητικό και αντιδημοκρατικό περιεχόμενο», που «απειλεί και τρομοκρατεί τους δημοσίους υπαλλήλους» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.
           Τέλος, με την εξώδικη δήλωση, η ΑΔΕΔΥ «αξιώνει και απαιτεί την άμεση ανάκληση του εν λόγο εγγράφου» κάνοντας λόγο για «αξιόποινη παρεμπόδιση της συνδικαλιστικής δράσης», ενώ αναφέρει, πως επιφυλάσσεται να ασκήσει «κάθε ένδικο βοήθημα για την αναζήτηση ποινικών και αστικών ευθυνών» εις βάρους του γ.γ. του Υ.Δ.Μ.Η.Δ., Δημήτρη Στεφάνου.
Από το epoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: