Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Νοσοκομείο Καλαβρύτων. Τι θα γίνει με το ζήτημα της διακομιδής των ασθενών

         Τους φόβους που είχαμε εκφράσει με αφορμή το περιστατικό που συνέβη στις 27/7/14 στην εκκλησία των Καλαβρύτων, όταν ένας συμπατριώτης μας έχασε τις αισθήσεις του , έρχεται ΔΥΣΤΥΧΩΣ να μας επιβεβαιώσει το σημερινό Δελτίο Τύπου, από το γραφείο του Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου - Κ.Υ. Καλαβρύτων, με το οποίο εκφράζεται η αγωνία για τη διακομιδή των ασθενών.
         "Το Νοσοκομείο – Κ.Υ. Καλαβρύτων ενημερώνει τους πολίτες του Δήμου Καλαβρύτων ότι, από μακρού χρόνου (Απρίλιος 2014) και συγκεκριμένα, αμέσως μετά την αλλαγή του νομοθετικού καθεστώτος αναφορικά με την αρμοδιότητα διακομιδής ασθενών, που περιήλθε στην αποκλειστική αρμοδιότητα του Ε.Κ.Α.Β., ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΕΙ στις ΔΕΟΥΣΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ επισημαίνοντας κατ’ επανάληψη και με εμφατικό τρόπο την μεγάλη ιδιαιτερότητα της περιοχής των Καλαβρύτων και τις συνεπακόλουθες μεγάλες ανάγκες της.
        Δυστυχώς, πέραν αυτών, το όλο θέμα εκφεύγει των αρμοδιοτήτων του Νοσοκομείου Καλαβρύτων, όπως και όλων των άλλων Νοσοκομείων της χώρας"
         Γνωρίζουμε και κατανοούμε σαν πολίτες της επαρχίας Καλαβρύτων το τεράστιο πρόβλημα που δημιουργείται αναφορικά με τη διακομιδή των ασθενών, όπως επίσης κατανοούμε και την αδυναμία που εκφράζει η διοίκηση του Νοσοκομείου, λόγω αρμοδιοτήτων, για την επίλυση του θέματος της διακομιδής των ασθενών.
          Το KalavrytaNet δε θα σταματήσει να αναδυκνείει το παραπάνω ζήτημα, μέχρι να φτάσει στα αυτιά των αρμοδίων και να λυθεί οριστικά.
Αναδημοσίευση από The Best News.
 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα προαναφερόμενα είναι η καλύτερη απάντηση στον Κον Κατσίβελλα, τον για λίγες ημέρες ακόμη Διοικητή της 6ης Υ.Πε, που απορούσε και διατυμπάνιζε προς τα έξω, πως τα προβλήματα με τους Οδηγούς των Αυτοκινήτων και το ΕΚΑΒ, ότι μόνον στο Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ συνέβαιναν.
         Και βέβαια τα προβλήματα με τις διακομιδές σε εκείνη την περιοχή δεν είναι μόνον τα προαναφερόμενα. Υπάρχουν προβλήματα και μάλιστα πολύ σοβαρά και στην υπόλοιπη επαρχία των Καλαβρύτων, στην Κλειτορία κλπ, που θα τα αναδείξουμε προσεχώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: