Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Ο ιατρικός σύλλογος παρενέβη για το χάος που επικρατεί στην παθολογική του Αγίου Ανδρέα

          Έκκληση προς τη διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας και τον διοικητή του «Αγ. Ανδρέα» να παρέμβουν ώστε να λήξει η επικίνδυνη κόντρα μεταξύ των γιατρών του «Αγ. Ανδρέα» κάνει, μέσω της «Π», η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Αννα Μαστοράκου. Δίωρες στάσεις εργασίας ξεκινούν από σήμερα οι γιατροί της Παθολογικής Κλινικής.
«Προς όφελος των ασθενών, κάνω έκκληση στο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας και τον διοικητή του νοσοκομείου να παρέμβουν και να λύσουν το πρόβλημα. Είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο διότι αποδιοργανώνει τη λειτουργία μιας κλινικής» τόνισε στην «Π» η κ. Μαστοράκου.
          Υπενθυμίζουμε ότι εδώ κι ενάμιση μήνα, όπως έχει αναδείξει η «Π» με σειρά ρεπορτάζ, ξεκίνησε διαμάχη με αιτία τον ορισμό του Παναγιώτη Γκινόπουλου ως διευθυντή στην Παθολογική Κλινική. Η συγκεκριμένη επιλογή έχει διχάσει την ιατρική κοινότητα με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η ελάχιστη συνεννόηση μεταξύ των γιατρών της Κλινικής.           Καθημερινά εξελίσσονται εικόνες ντροπής που δεν συνάδουν με ένα χώρο παροχής υπηρεσιών υγείας, με πρωταγωνιστές, γιατρούς, διοικητικά στελέχη κ.ά. Τα δύο μέτωπα που έχουν σχηματιστεί στο νοσοκομείο βρίσκονται σε καθημερινή σύγκρουση. Μέρα με την ημέρα η διένεξη λαμβάνει μεγαλύτερες διαστάσεις με σοβαρό πλέον κίνδυνο για την υγεία των ασθενών.
                                    ......................................................
    Δείτε σχετικό ΒΙΝΤΕΟ, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί:
http://achaianews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=52833:2014-07-08-16-17-24&catid=55:politics&Itemid=191

Δεν υπάρχουν σχόλια: