Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Η απάντησή μας στις Επικρίσεις και Παρεμβάσεις της Υ.Πε.

        Την στιγμή που σε όλες τις Υ.Πε έχουν αντιμετωπιστεί τα προβλήματα που δημιούργησε η ασκούμενη κυβερνητική πολιτική με τις διαθεσιμότητες των Οδηγών, η δική μας Υ.Πε ψάχνεται με ΕΔΕ και επισκέψεις στις Εισαγγελικές Αρχές, προφανώς για να καλύψει την γύμνια της και την ανεπάρκειά της, την διάλυση που έχει επιφέρει  στα Νοσοκομεία της περιοχής μας και βεβαίως  τις ευθύνες της που επί 77 ολόκληρες ημέρες δεν κατέστη δυνατόν να αντιμετωπίσει ένα φλέγον και σοβαρό ζήτημα που ταλανίζει εντονότατα το Νοσοκομείο μας.
    Ευτυχώς που υπάρχουν οι διαμαρτυρίες μας και οι πιέσεις μας, η καθημερινή μας ενασχόληση με τα προβλήματα του Νοσοκομείου και έτσι ξυπνούν  από τον λήθαργο που έχουν περιπέσει οι αρμόδιοι, για τούς οποίους πιστεύουμε, πως αν γινόταν διαγωνισμός ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΙΑΣ και ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ σίγουρα θα έπαιρναν το πρώτο βραβείο.
                                          Γι΄ αυτό λοιπόν
δεν μας ξενίζουν όλα αυτά τα καμώματα της χειρότερης Διοίκησης που έχει περάσει ποτέ από την 6η Υ.Πε, καμώματα που απορρέουν από την εμπάθειά τους προς τούς Ανθρώπους του Νοσοκομείου μας, που γίνονται για το θεαθείναι και που έχουν ως σκοπό και στόχο να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από την ανικανότητά τους , τις αστοχίες τους  και την επιζήμια κυβερνητική πολιτική που πιστά ακολουθούν  και  εφαρμόζουν.
       Αν ο Κος Κατσίβελλας, στη θέση του παρορμιτισμού του καιτις υπεροψίας του, έβαζε λίγη πλάτη για δουλειά, ασχολιόταν με τα προβλήματα και έκανε τον στοιχειώδη και απαραίτητο διάλογο με τούς φορείς του Νοσοκομείου και την Διοίκηση, δεν θα έπεφτε σ΄ αυτές τις παγίδες σαν και την χθεσινή, που αποδεικνύει το μεγαλείο της απραξίας τους.
-    Θα γνώριζε λοιπόν ότι από την 15/5/14 τα Ασθενοφόρα υπάγονται όλα στο ΕΚΑΒ.
-    Επίσης θα γνώριζε τόσο από τα προγράμματα υπηρεσίας, όσο και από τις αλλεπάλληλες επιστολές της Προϊσταμένης του Γρ. Επιστασίας, ότι όπως και άλλες φορές έτσι και την Παρασκευή 27/6/14 είμασταν και πάλι χωρίς Οδηγό.
-    Θα γνώριζε ότι ο υπάλληλος που επικαλείται, ο μοναδικός  Εργαζόμενος της Ασφάλειας του Νοσοκομείου σε εκείνη την βάρδια, που με την φιλοτιμία του κάλυπτε τις όποιες ανάγκες μας σε οδηγούς Αυτοκινήτου και όχι τις ανάγκες του Πληρώματος Ασθενοφόρου,  εκείνες τις ώρες και πάλι κάλυπτε τις ανάγκες μεταφορά αίματος εξωτερικών αιμοληψιών , δουλειά κατ΄ εξοχήν του ΕΚΑΒ.
       Για όλα αυτά λοιπόν, που δεν δικαιούνται να ομιλούν ο Κος Κατσίβελλας και οι τριγύρω Προστάτες του, που δεν δικαιούνται να απειλούν κανέναν, έχουν την τόλμη και το θάρρος να πράττουν όλα τα προαναφερόμενα και να μιλάνε για γραφειοκρατίες και άλλα πολλά, για ευθύνες , σε ποιους άραγε;
       Εν μέρει κατανοούμε ότι με την  πολύχρονη απουσία τους από τα διαδραματιζόμενα της Υ.Πε, σίγουρα έχουν χάσει πολλές παραστάσεις.
                                   ..........................................
       Διαβάστε την  σχετική αναφορά των τοπικών ΜΜΕ, κάνοντας κλικ στους συνδέσμους που ακολουθούν:

Δεν υπάρχουν σχόλια: