Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Πετυχημένη η χθεσινή μας Κινητοποίηση

Στην ΠΥΛΗ του Νοσοκομείου.
      Πραγματοποιήθηκε  χθες η 5ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ  του Σωματείου μας, η κινητοποίηση που είχε αποφασιστεί από την ΣΥΣΚΕΨΗ των Σωματείων των Νοσοκομείων της περιοχής μας και είχε προσδιοριστεί για τις ώρες 09:00-14:00, για τα ζητήματα:
Ø Της γνωστής ποσόστωσης στις επικείμενες Αξιολογήσεις των Εργαζόμενων, της ποσόστωσης που θέλει το 15% των Εργαζόμενων, υποχρεωτικά να αξιολογηθεί ως άχρηστο.
Ø Της ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ και ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ του Νοσοκομείου μας.

Στην ΠΥΛΗ του Νοσοκομείου
Ø Της μη καταβολής των οφειλόμενων ΑΡΓΙΩΝ-ΝΥΚΤΕΡΙΝΩΝ, αλλά και τις μηνιαίες περικοπές σ΄ αυτά τα δεδουλευμένα μας, όπου οι Διοικούντες δεν μας καταβάλλουν το σύνολο των προσφερόμενων Υπηρεσιών μας.

Ø Και βεβαίως την διάλυση του Νοσοκομείου μας, από την πλευρά της Υ.Πε, λόγω της ασκούμενης κυβερνητικής πολιτικής που πιστά ασκεί και ακολουθεί και όχι μόνον.
Εξω από την Υ.Πε.
Εξω από την Υ.Πε
     Μ΄ αυτήν μας λοιπόν την ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, κατ΄ αρχήν συγκεντρωθήκαμε στη ΠΥΛΗ του Νοσοκομείου και στη συνέχεια στην 6η Υ.Πε, όπου μαζί με τούς υπόλοιπους Συναδέλφους μας, τούς προερχόμενους από το ΠΠΝΡΙΟΥ,επιδιώξαμε ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ με τη Διοίκηση της 6ης Υ.Πε, όπου δυστυχώς έλαμψαν όλοι δια της απουσίας τους.
       Για να είμαστε λοιπόν ακριβείς, (χρησιμοποιώντας δοθείσης της ευκαιρίες, τις απαράδεκτες και αχαρακτήριστες δηλώσεις και τούς προκλητικότατους ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΟΥΣ  πρόσφατους τέτοιους χαρακτηρισμούς,  του Κου Κατσίβελλα σε τοπικό τηλεοπτικό Σταθμό ), σ΄ αυτήν μας την ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ κρύφτηκαν σαν τα ποντίκια για να γλυτώσουν από τις Γατούλες που εμφανίστηκαν στην Υ.Πε.
             .............................................
     Σε ότι αφορά αυτήν την προαναφερόμενη κινητοποίηση, δείτε σχετικό ΒΙΝΤΕΟ, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί: http://achaianews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=52659:-----------------9-&catid=55:politics&Itemid=191

         Επίσης διαβάστε τι έγραψαν γι΄ αυτήν την κινητοποίηση τα τοπικά ΜΜΕ, κάνοντας κλικ στους Συνδέσμους που ακολουθούν:

Εξω από την Υ.Πε
1. http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/274875
3. http://www.patrastimes.gr/arthro.php?id=64971
Εξω από το Γραφείο του Διοικητή της Υ.Πε.
Εξω από το Γραφείο του Διοικητή της Υ.Πε.
5. http://www.patrastimes.gr/arthro.php?id=64971
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: