Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ μας στη ΔΙΟΙΚΗΣΗ, σχετικά με την ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΑΦΑΛΕΙΑΣ k΄ την λειτουργία των ΤΕΠ.


Αριθμ. Πρωτ:........116.
Πάτρα………......6.6.17.                                  ΠΡΟΣ:  Διοίκηση Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ.                                     Από την πρώτη μας συνάντηση, ένα από τα κυρίαρχα ζητήματα που σας είχαμε θέσει ήταν και παραμένει η ΑΣΦΑΛΕΙΑ των Εργαζόμενων, ειδικά σε χώρους που έχουν ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΦΗ με το κοινό, όπως είναι  τα ΤΕΠ.

       Δυστυχώς 9 μήνες μετά, παρα τις κατ' επανάληψιν παρεμβάσεις μας, εξακολουθούν να υπάρχουν κλοπές και επιθέσεις, δεδομένου ότι ακόμη δεν έχει  αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της Ασφάλειας, παρά το σχετικό ενισχυτικό θεσμικό πλαίσιο κάλυψης αυτών των αναγκών.
         Αρκετά συχνά είχαμε και έχουμε επεισόδια. Οι εκεί εργαζόμενοι  Συναδελφοί μας βρίσκονται αντιμέτωποι με τις εκάστοτε πάμπολες επιθέσεις, στις οποίες οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι από τύχη δεν έχουμε θρηνήσει θύματα, να βρίζονται, να απειλούνται εντός και εκτός υπηρεσίας, να χάνουν χρήματα και προσωπικά αντικείμενα από τις αλλεπάληλες κλοπές και πολλές φορές να "προστατεύονται"  από ανθρώπους που δεν έχουν την αρμοδιότητα και την δικαιοδοσία.
           Με αφορμή λοιπόν τα δύο νέα πρόσφατα περιστατικά, της Πρωϊνής και της Απογευματινής βάρδιας της εφημερίας της 30ης Μάη
                         Παρακαλούμε ΑΜΕΣΑ την παρέμβασή σας
Παρέμβαση που έχει να κάνει με την πλήρη κάλυψη, την σωστή οργάνωση και λειτουργία της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ αλλά και των ΤΕΠ.
      Αντιλαμβάνεστε  λοιπόν ότι αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο.....
    Εν αναμονή λοιπόν για την ΑΚΡΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΑΣ και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗΣ, ΑΜΕΣΗ σχετική ΣΥΣΚΕΨΗ, παρουσία ΟΛΩΝ των εμπλεκομένων για την οριστική διευθέτηση του θέματος.
      Δεν μπορεί κανένας να σιωπά απέναντι σε όλα αυτά τα  συμβαίνοντα, ούτε να τα αφήνει στην τύχη τους, όπως δυστυχώς έχουν αφεθεί στον δικό  μας χώρο.
      ΑΜΕΣΑ λοιπόν ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ και ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ, για την αντιμετώπιση των προαναφερόμενων και την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου

Δεν υπάρχουν σχόλια: