Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

ΠΟΕΔΗΝ: Υπερωρίες στους μετακλητούς υπαλλήλους του Μεγάρου Μαξίμου.

Η κυβέρνηση έχει χρήματα για τις υπερωρίες των Συριζογλυφτών – Καρανικέων.
Για τα νυκτερινά και τις αργίες των Νοσηλευτών,
για την επισκευή των Αξονικών των Νοσοκομείων όχι
      Ο κος Τσίπρας και η κυβέρνησή του βρίσκει 55.000ευρώ το μήνα για τις υπερωρίες των μετακλητών υπαλλήλων και των ειδικών συνεργατών στη Γραμματεία του Πρωθυπουργού και στα Γραφεία του Αντιπροέδρου και του Υπουργού Επικρατείας.
Για τους «συριζογλύφτες» Καρανίκες υπάρχουν χρήματα για τις υπερωρίες.
      Βλέπετε σκοτώνονται στη δουλειά παρακολουθώντας την Μενεγάκη και βρίζοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όποιον θυμίζει τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα της πρώτης φοράς αριστερής κυβέρνησης.
      Όμως η κυβέρνηση δεν δείχνει την ίδια ευαισθησία για τα νυκτερινά, τις αργίες, τις υπερωρίες (πρόσθετες αμοιβές) του Νοσηλευτικού Προσωπικού των Νοσοκομείων, των Κέντρων Υγείας και των Προνοιακών Μονάδων.
      Για 10 νύκτες το μήνα και τρεις αργίες η αμοιβή των Νοσηλευτών είναι 150 ευρώ το μήνα. Και όμως τους οφείλονται αρκετοί μήνες του τρέχοντος έτους και παρελθόντων ετών.
      Τη μία φταίει η καθυστέρηση έγκρισης των κονδυλίων, την άλλη φταίνε διαδικαστικά ζητήματα ή η μη αναδρομικότητα των νόμων.
      Πάντα κάποιες δικαιολογίας βρίσκονται για να οφείλονται δεδουλευμένα προκειμένου να επιτυγχάνει η κυβέρνηση τους Δημοσιονομικούς Μνημονιακούς στόχους. Λεφτά υπάρχουν μόνο για τους Καρανίκες και τους μετακλητούς κομματάρχες του ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.
      Στους εργαζόμενους των περισσότερων Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας οφείλονται δεδουλευμένα, νυκτερινά, αργίες, υπερωρίες πέντε μηνών από τον Ιανουάριο του έτους 2017.
Σε 30 Νοσοκομεία και στα περισσότερα Κέντρα Υγείας εκτός των πέντε εφετινών μηνών οφείλονται δεδουλευμένα νυχτερινά, αργίες, αρκετών μηνών παρελθόντων ετών, λόγω έγκρισης τότε μειωμένων κονδυλίων (χορηγούνταν με οριζόντιες περικοπές 30% - 50%) και την άρνηση του Ελεγκτικού Συνεδρίου να υπογράψει εντάλματα μη αποδεχόμενο την αναδρομικότητα των Νόμων.
Στους εργαζόμενους, τους Νοσηλευτές του συνόλου των Προνοϊακών Μονάδων οφείλονται τα νυκτερινά, οι αργίες, οι υπερωρίες από 50 έως 150 ευρώ το μήνα στον καθένα από τον Δεκέμβριο του 2016 (έξι μήνες) καθαρά και μόνο για δημοσιονομικούς λόγους.
Έτσι επιτυγχάνονται τα υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα.
ΧΑΛΑΣΜΕΝΟΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΑΞΟΝΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
      Στο Αττικό Νοσοκομείο πάλι χθες ημέρα Γενικής Εφημερίας χάλασε ο Αξονικός Τομογράφος. Και οι δύο ήταν χαλασμένοι. Οι Ασθενείς διακομίζονταν στο Τζάνειο για Αξονική. Λόγω καθυστερήσεων στην διάγνωση και αντιμετώπισης της νόσου, κινδύνεψαν ζωές Ασθενών. Και την περασμένη εβδομάδα ήταν χαλασμένοι οι Αξονικοί και υποτίθεται ότι επισκευάστηκαν. Για 300 ευρώ κινδυνεύουν οι Ασθενείς.
      Για τους Συριζογλύφτες – Καρανίκες έχει χρήματα η κυβέρνηση. Για τους Νοσηλευτές, τους Αξονικούς όχι. Προηγούνται οι Καρανίκες για την πρώτη αριστερή κυβέρνηση της Αξιοκρατίας και της διαφάνειας.
Οι μετακλητοί προάγουν τα αριστερά ιδεώδη και τον πολιτισμό.
        Την Τετάρτη 28/6/2017 το Καραβάνι της Υγείας φτάνει στην Αμαλιάδα.
Η Πορεία Σωτηρίας του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, καθώς επίσης και των άλλων Νοσοκομείων, των Κέντρων Υγείας, των Προνοιακών Μονάδων και του ΕΚΑΒ θα εκκινήσει 8πμ από το Νοσοκομείο Αμαλιάδας, θα διέλθει στο κέντρο της πόλης και θα καταλήξει στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου όπου θα υπάρξει πολύωρος αποκλεισμός της.

        Στην Πορεία Σωτηρίας θα συμμετάσχουν οι Εργαζόμενοι των Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας της περιοχής και όλοι οι φορείς της Αμαλιάδας. Εκτιμάται ότι στην πορεία θα συμμετάσχουν πάνω από 5.000 εργαζόμενοι και πολίτες.
Από την  Ε.Ε. της  ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: