Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ των ΔΡΑΣΕΩΝ και των ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ μας.

      Μετά την πετυχημένη ΟΛΟΝΥΚΤΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΑΣ έξω από το Υπουργείο Οικονομικών, όπου ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΜΕ, σας γνωστοποιούμε τις υπόλοιπες ΔΡΑΣΕΙΣ k΄ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ που έχουν προσδιοριστεί για τον μήνα ΙΟΥΝΙΟ και στις οποίες ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ, όπως:
          - H ΠΟΡΕΙΑ για την ΑΝΕΡΓΙΑ του ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ την ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ της 25ης του Ιούνη για την ΑΝΕΡΓΙΑ, που ξεκινά την ΚΥΡΙΑΚΗ 25/6/17, 8 πμ από την Πλ. Γεωργίου μέχρι την γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου.
     - H ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ την 28 Ιουνίου ( 08:00-15:00) για το ΚΑΡΑΒΑΝΙ της ΥΓΕΙΑΣ, που φθάνει στην ΑΜΑΛΙΑΔΑ, για να αναδείξει τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις, για ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ και ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων, την κατάργηση 700 περίπου τμημάτων και υπηρεσιών και γενικά την συρρίκνωση του Δημόσιου τομέα  Υγείας, με το υπό ψήφιση ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ της κυβέρνησης.
    -  H  ΣΥΝΕΧΕΙΑ της ΑΠΕΡΓΙΑΣ-ΑΠΟΧΗΣ από την ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, στα πλαίσια των ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ της ΠΟΕΔΗΝ, της ΑΔΕΔΥ k΄ του Σωματείου μας, Δεν παραλαμβάνουμε τα φύλλα αξιολόγησης, ή τα παραδίδουμε  στο Σωματείο.
    -  ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ και ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ στη ΔΙΟΙΚΗΣΗ και την 6η Υ.Πε, προς τα τέλη του μήνα, για την ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ και ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ του Νοσοκομείου και ιδιαιτέρως για την ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ των προαναφερόμενων Διοικούντων στην ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ των ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.
  - ΚΑΤΑΛΗΨΗ του χώρου που προορίζεται για την μεταστέγαση του ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΟΥ τμήματος, μια μεταστέγαση που δεν πληροί τις σχετικές προϋποθέσεις, με το ξεκίνημα των Εργασιών, αναδεικνύοντας έτσι όλο το χάλι της χωρίς πρόγραμμα και σχέδιο μεταστέγασης μιας σειράς τμημάτων και υπηρεσιών του Νοσοκομείου μας
          ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  Ούτε να ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ k΄τις ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ    
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Για ΚΑΡΑΒΑΝΙ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στο  Σωματείο k΄τα Μέλη του Δ.Σ.
                                                  Δ.Σ  ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ  ¨ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ¨

Δεν υπάρχουν σχόλια: