Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στη ΔΙΟΙΚΗΣΗ για τις ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ k΄ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ απέναντι στούς ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΙΣ k΄ την ΣΥΝΕΙΠΑΡΞΗ ΜΑΣ με ΝΝΘώρακος.

Αριθμ. Πρωτ:........115.  
Πάτρα………......6.6.17.                                ΠΡΟΣ: Διοίκηση Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ.             
          Λίγα μόλις 24ωρα μετά την παράστασή μας στο Δ.Σ του Νοσοκομείου, με τους Συναδέλφους Τραυματιοφορείς και τα προβλήματα που είχαμε επισημάνει, δυστυχώς συνεχίζονται.
          Συγκεκριμένα στην νυκτερινή βάρδια της 1ης προς 2 Ιουνίου, είχαμε ΑΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, με προκλητικές και απειλητικές διαθέσεις του Ιατρού Παπαποστόλου, στά ΤΕΠ κατά των Διοικητικά απροστάτευτων και πάλι Συναδέλφων Τραυματιοφορέων, Πετράτου, Σταμούλη κλπ.
                       ΣΥΜΒΑΝ για το οποίο ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ
      Δεν μπορεί και δεν πρέπει και δεν θα ανεχθούμε να συνεχιστεί άλλο, ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ είναι αυτός, είτε Ιατρός- είτε Προϊστάμενος- είτε οιοσδήποτε άλλος να επιτίθεται και να  προσβάλλει και μάλιστα μπροστά σε  Ασθενείς  και Συνοδούς τους Συναδέλφους μας Τραυματιοφορείς και όχι μόνον.
       Σας επισημαίνουμε πως εάν και εφ όσον δεν παρθούν  μέτρα, που επιβάλλεται να πάρετε, θα προχωρήσουμε σε κινήσεις κατ' αυτών που θα συμπεριφέρονται κατ' αυτόν  τον προαναφερόμενο τρόπο, εφαρμόζοντας παράλληλα εκείνα τα καθήκοντα και εκείνες τις λειτουργίες που απορρέουν από τις δυνατότητές μας και όχι αυτήν που και με την μορφή της απειλής προσπαθούν να μας επιβάλλουν οι άλλοι.
       Αξίζει να επισημάνουμε ότι αυτό το προαναφερόμενο συμβάν, δημιουργήθηκε για περιστατικό του Ν.Ν.Θώρακος, ζήτημα και λειτουργία που θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να πάρει τέλος, με την διάθεση και αξιοποίηση όλου του δυναμικού μας στην ενιαία λειτουργία του Νοσοκομείου.
       Είναι αδιανόητο οι του ΝΝΘώρακος να είναι μόνον για το ΝΝΘ και οι του Αγ. Ανδρέα γιά όλους.
                                            επιβάλλεται λοιπόν και πρέπει
αφού προχωρήσατε στην μεταστέγαση του ΝΝΘώρακος, για την καλύτερη και χωρίς προβλήματα λειτουργία μας, θα πρέπει η ΣΥΝΕΙΠΑΡΞΗ και ΟΡΓΑΝΩΣΗ αυτών των τμημάτων να γίνει  μέσα από την κοινή και ενιαία λειτουργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: