Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ για ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ k΄ ΔΡΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΗ.

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι

     Σας γνωστοποιούμε τις ΔΡΑΣΕΙΣ k΄ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ που έχουν προσδιοριστεί για τον μήνα ΙΟΥΝΙΟ στις οποίες ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ, όπως:
 Κατ΄ αρχήν: ΓΕΝΙΚΗ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, την   ΤΕΤΑΡΤΗ   14/6/17  k΄  ώρα  09:00 πμ, όπου θα πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ
     -  Η ΟΛΟΝΥΚΤΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ της ΠΟΕΔΗΝ, έξω από Υπουργείο Οικονομικών, που θα ξεκινήσει την Πέμπτη  15/6/2017 στις 8μμ και θα ολοκληρωθεί  το μεσημέρι της Παρασκευής 16/6/2017, για το ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΟ ΕΠΙΔΟΜΑ, την ΕΝΤΑΞΗ ΜΑΣ στα ΒΑΡΕΑ k΄ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ και βεβαίως την ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ των Νοσοκομείων, την ΑΥΞΗΣΗ δηλ. των ΔΑΠΑΝΩΝ για την ΥΓΕΙΑ.
          - H ΠΟΡΕΙΑ για την ΑΝΕΡΓΙΑ του ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ την ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ της 25ης του Ιούνη για την ΑΝΕΡΓΙΑ, που ξεκινά την ΚΥΡΙΑΚΗ 25/6/17, 8 πμ από την Πλ. Γεωργίου μέχρι την γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου.
     - H ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ την 28 Ιουνίου ( 08:00-15:00) για το ΚΑΡΑΒΑΝΙ της ΥΓΕΙΑΣ, που φθάνει στην ΑΜΑΛΙΑΔΑ, για να αναδείξει τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις, για ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ και ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων, την κατάργηση 700 περίπου τμημάτων και υπηρεσιών και γενικά την συρρίκνωση του Δημόσιου τομέα  Υγείας, με το υπό ψήφιση ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ της κυβέρνησης.
 -  H  ΣΥΝΕΧΕΙΑ της ΑΠΕΡΓΙΑΣ-ΑΠΟΧΗΣ από την ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, στα πλαίσια των ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ της ΠΟΕΔΗΝ, της ΑΔΕΔΥ k΄ του Σωματείου μας, Δεν παραλαμβάνουμε τα φύλλα αξιολόγησης, ή τα παραδίδουμε  στο Σωματείο.
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
Ούτε να ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ k΄ τις ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Για ΟΛΟΝΥΚΤΙΑ k΄ΚΑΡΑΒΑΝΙ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στο  Σωματείο k΄τα Μέλη του Δ.Σ.                            
                               Δ.Σ  ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ  ¨ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ¨

Δεν υπάρχουν σχόλια: