Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2018

ΠΟΕΔΗΝ: Νέα Συγκέντρωση Συνδικαλιστικών Στελεχών και Εργαζομένων την Τρίτη 10/7/2018 στο Υπουργείο Οικονομικών.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΕΞ’ ΕΠΑΦΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 10/7/2018 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΙΣ 7πμ

       Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση για την προκλητική και αντιδημοκρατική στάση που επέδειξε για άλλη μία φορά στη Συγκέντρωσή μας (ΠΟΕΔΗΝ, ΑΔΕΔΥ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ) έξω από το Υπουργείο Οικονομικών κατ’ εντολή του κου Τσακαλώτου. Τα ΜΑΤ άσκησαν βία κατά των εργαζομένων. Το χειρότερο από όλα είναι ότι έριξαν χημικά στα πρόσωπα εξ’ επαφής στους συγκεντρωμένους, που προσπαθούσαμε να κλείσουμε ραντεβού με τον ακριβοθώρητο κο Τσακαλώτο.


       Ο κος Τσακαλώτος που το πρωί υπογράφει τις μειώσεις μισθών, συντάξεων, τον αργό θάνατο της Δημόσιας Υγείας και το απόγευμα το παίζει ψευτοαριστερός καταγγέλλοντας την πολιτική που ο ίδιος συμφωνεί και υπογράφει, είναι αυτός που με την στάση του προκάλεσε την βίαιη επίθεση των ΜΑΤ κατά εργαζομένων σήμερα το πρωί έξω από το Υπουργείο Οικονομικών.
Θέλει να μας σπάσει το ηθικό, να πάψουμε να διεκδικούμε.
        Εντελώς αναίτια την περασμένη εβδομάδα ακύρωσε ραντεβού που είχε κλειστεί από τον ίδιο με αντιπροσωπεία της ΑΔΕΔΥ, της ΠΟΕΔΗΝ και άλλων Ομοσπονδιών του Δημοσίου, λέγοντας απρέπειες κατά της ΠΟΕΔΗΝ.
Θέλει δεν θέλει ο κος Τσακαλώτος θα μας δει.
Θα είμαστε κάθε ημέρα εκεί πιο αποφασισμένοι και πιο οργανωμένοι.

       Νέο ραντεβού την Τρίτη 10/7/2018 στις 7πμ με ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ έξω από το Υπουργείο Οικονομικών.
        Ο κος Τσακαλώτος θα εξηγήσει πως βγαίνουμε από τα Μνημόνια, όταν είναι πετσοκομμένες οι δαπάνες για τη Δημόσια Υγεία, όταν ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Στήριξης προαναγγέλλει στην έκθεση συμμόρφωσης ότι περικόπτεται το Επίδομα Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας, όταν δεν μας εντάσσουν στα ΒΑΕ και όταν 12.000 συμβασιούχοι από την Υγεία και την Πρόνοια απολύονται.
       Την Τρίτη 10/7/2018 μαζί με την ΑΔΕΔΥ και τις άλλες Ομοσπονδίες του Δημοσίου ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Συνδικαλιστικών Στελεχών και Εργαζομένων στις 7πμ έξω από το Υπουργείο Οικονομικών.
                                                         Από την  Ε.Ε. της  ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: