Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Το ΝΕΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΤΕΥΧΟΣ του Σωματείου μας.

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι
      Μετά από δύο χρόνια απουσίας, το έντυπο του Σωματείου μας, η ¨ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ¨, η  πάλαι ποτέ μηνιαία τακτική ενημέρωσή σας, είναι και πάλι κοντά σας.
      Σκοπός και στόχος μας είναι, μέσα από μια πάρα πολύ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ και ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ των μελών του Δ.Σ, να σας ενημερώνουμε, ει δυνατόν και μηνιαίως, για όλες τις ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, τις ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ, τις ΔΡΑΣΕΙΣ του Σωματείου μας.
       Δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην ΠΛΗΡΗ και ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ, εξυπακούεται ότι πέρα απ΄ αυτήν την έκδοση θα συνεχίσει να υφίσταται-να λειτουργεί το site  του  Σωματείου μας , όπου μπορείτε να αντλείται καθημερινά πλούσια και πλήρη ενημέρωση, μια ενημέρωση, που μέσα και από την σελίδα μας στο f/b, σελίδα που την βρίσκεται με τον τίτλο ¨ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ ¨Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ¨, όπου προτείνουμε να γίνεται μέλη, θα την έχετε ΑΜΕΣΑ –ΥΠΕΥΘΥΝΗ και ΠΛΗΡΗ, όπου κιάν βρίσκεστε.
Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι
          Μ΄ αυτήν μας την έκδοση, θα σας ενημερώσουμε για όλα τα σχετικά με το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ του Σωματείου μας, την συζήτησή του και την έγκρισή του στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας και την σχετική ΓΕΝΙΚΗ μας ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.  
         Αυτό λοιπόν το νέο τεύχος, που τις επόμενες ημέρες θα κυκλοφορήσει σε  όλους τους χώρους δουλειάς του Νοσοκομείου μας,  μπορείτε να το διαβάσετε στο Ιστότοπο " ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΠΟΕΔΗΝ" που βρίσκεται στα δεξιά της σελίδας μας, κάνοντας κλίκ πάνω στη σχετική φωτογραφία της πρώτης σελίδας, αλλά και παρακάτω, κάνοντας κλίκ στον  σύνδεσμο που ακολουθεί: ( https://files.acrobat.com/a/preview/65de9dc1-2351-4250-86e9-1cd7a3374c8a  )

Δεν υπάρχουν σχόλια: