Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Πάγος στο "ατύχημα" με την Υποδιοικήτρια;

       Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας δείχνει να αναγνώρισε το λάθος που έπραξε η ίδια ή κάποια από τις υπηρεσίες του υπουργείου και ζήτησε χθες από τον διοικητή του «Αγίου Ανδρέα» Θεόδωρο Σερεμέτη να παγώσει τις διαδικασίες απομάκρυνσης της αναπληρώτριας διοικήτριας Μαρίας Ζαφειροπούλου.
     Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει την αρχική εκτίμηση της «Π», η οποία βασίζονταν σε πληροφόρηση από κύκλους του υπουργείου Υγείας ότι η απόφαση για απομάκρυνση αφορούσε άλλο διοικητικό στέλεχος του νοσοκομείου. Το μπέρδεμα φαίνεται ότι έγινε από υπηρεσία του υπουργείου Υγείας και μάλιστα με τρόπο που δεν συμβαδίζει καν με την προβλεπόμενη υπηρεσιακή διαδικασία, που ακολουθείται σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Το βασικότερο όλων δε είναι ότι ουδέποτε, όπως η ίδια η κ. Ζαφειροπούλου ανέφερε στην «Π», είχε καταθέσει αίτηση παραίτησης για την αποδοχή της οποίας έκανε μνεία στην απόφασή του το υπουργείο Υγείας.
     «Στην επικοινωνία που είχα με το υπουργείο μου ζητήθηκε να παγώσω κάθε διαδικασία και ότι τις επόμενες ημέρες θα μου σταλεί άλλη απόφαση» μας είπε ο κ. Σερεμέτης ο οποίος ήταν ανάμεσα σε αυτούς οι οποίοι βρέθηκαν έκπληκτοι μπροστά στη δυσάρεστη και απρόσμενη εξέλιξη το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης. Το ποιον αφορούσε η συγκεκριμένη απόφαση θα διαλευκανθεί την ερχόμενη εβδομάδα. Με τις ίδιες ανακοινώσεις θα φανεί εάν η ηγεσία του υπουργείου Υγείας είναι διατεθειμένη να κλείσει πληγές στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.

Της Μαρίνας Ριζογιάννη - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: