Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του Σωματείου μας, για την Κα ΜΑΡΤΣΟΥΚΑ, με αφορμή σχετική ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ της.

              Μετά από τρεις και πλέον ολόκληρους μήνες, η  κα  Μαρτσούκα, η τέως Υποδιοικήτρια του πάλαι ποτέ ΝΝΘώρακος, αποφάσισε, όπως η ίδια λέει να βγει και να υπερασπιστεί τον εαυτό της, για τα εις βάρος της καταγγελλόμενα από την ομοσπονδία μας την ΠΟΕΔΗΝ, κάτι που δεν τόλμησε βεβαίως να κάνει κανένας Σύντροφός της και κανένα όργανο εκεί στον πάλαι ποτέ λαλίστατο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε βεβαίως στη Κυβέρνηση που φέρει και την ευθύνη για την επιλογή της στη θέση της Υποδιοικήτριας.
         Έτσι λοιπόν βγήκε  για να μιλήσει……, σε τοπικό φιλοκυβερνητικό site, όπου με περίσσεια θράσους λανσάρεται ακόμη ως αναπληρώτρια Διοικήτρια και μάλιστα με ευθύνη την λειτουργία των υπηρεσιών του και επισήμως από 26/4/18 καταργημένου πλέον ΝΝΘώρακος. 
          Δεν ξέρουμε βέβαια αν επί της ουσίας βγήκε για  να  απαντήσει για τα καταγγελλόμενα, όπου έπεσε στην παγίδα της επιβεβαίωσης αυτών, η για να ρίξει λάσπη στους Συνδικαλιστές που εναντιώνονται στην  ασκούμενη αρνητικότατη και επιζήμια κυβερνητική πολιτική, εναρμονισμένη έτσι κι΄ αυτή πλήρως, ως κομματικό στέλεχος, στην προσφιλή για τον ΣΥΡΙΖΑ πρακτική. και αφού λοιπόν σ΄  αυτήν την λασπώδη επίθεση της συμπεριλαμβάνει και εμάς,  σε πρώτη φάση απαντούμε:
Α).  Αν λοιπόν βγήκε για τις σε βάρος της καταγγελίες, απέτυχε οικτρά, γιατί τις επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο. Δεν έπεισε βεβαίως κανέναν και τα κροκοδείλια  δάκρυά της, για την "αγνότητα"  αυτής της πράξης, την άγνοιά της κλπ άλλα ευτράπελα, ιδιαιτέρως  για το διάστημα 2007-2014. Δεδομένου ότι ως Δημόσιος Υπάλληλος κλπ άλλες δραστηριότητες που είχε και κυρίως ως Συνδικαλιστής, ΓΝΩΡΙΖΕ πολύ καλά, όπως όλοι μας,   ότι αυτό ήταν ανεπίτρεπτο και παράνομο. 
Εάν αυτή δεν το γνώριζε γιατί δεν ρώταγε....όχι βέβαια μέσα από τις αστείες παρεμβάσεις που επικαλείται, αλλά με τις ενδεδειγμένες  και στα αρμόδια όργανα…..
Β). Σε ότι αφορά τις αιχμές που αφήνει για την συνδικαλιστική μας δράση, μια δράση που προκύπτει όχι μέσα από διορισμούς αλλά μέσα από αλλεπάλληλες εκλογικές διαδικασίες, με την ψήφο των Εργαζόμενων που μας εμπιστεύονται να τους εκπροσωπούμε, ως συκοφαντικές και υποβολιμαίες τις εκλαμβάνουνε, γιατί όπως όλη η τοπική κοινωνία έτσι κι αυτή ιδιαιτέρως, ως εργαζόμενη στο χώρο της υγείας και μάλιστα συνδικαλίστρια  με την παράταξη του ΚΚΕ και όχι μόνον, ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ  για την διαχρονική αγωνιστική Συνδικαλιστική μας πορεία, για τις ευαισθησίες μας απέναντι σε κλοπές κλπ ατασθαλίες, φαινόμενα  που εμείς  όταν έπεφταν στην αντίληψή μας πάντα καταγγέλλαμε και αναδεικνύαμε, όπως η περίπτωση με το φαρμακείο και όχι μόνον, περιπτώσεις που αυτή και η παράταξη που τότε συμμετείχε αν και αντιπολιτευόμενη σιωπούσε...
         Συνεπώς Κα Μαρτσούκα, μην κρίνεται εξ ιδίων τα αλλότρια  …..Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, πολύ δε περισσότερο δεν είμαστε ίδιοι μ΄ αυτούς τους σημερινούς κυβερνητικούς Συνδικαλιστές που στηρίζετε, και που δυστυχώς συνεργάζεστε.
Συνεπώς εσείς προσωπικά δεν δικαιούστε να ομιλείται για εμάς, ούτε βεβαίως να μας στοχοποιείται, ακόμη και   αν  βρίσκεστε σε διατεταγμένη υπηρεσία, όπως στην παρούσα φάση....
Γ). Σε ότι αφορά την τελευταία παράγραφο της κατάπτυστης συνέντευξής της, όπου ρητά λέει ότι,  "εγώ έχω ένα και μοναδικό σπίτι, ας μας πουν αυτοί πόσα έχουν και πως τα απέκτησαν", αναφορά ένεκα της οποίας αναγκαζόμαστε να απαντήσουμε στην προκλητικότατη συνέντευξή της και τα αστεία αναφερόμενά της, την ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ και μάλιστα εντός 3 ημερών να βγει και να κατονομάσει ευθέως σε ποιους αναφέρεται ονομαστικά και τι τους καταλογίζει. 
       Αν δεν το πράξει, εκτός από το ότι θα θεωρηθεί ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ, σαφώς και θα κληθεί στις ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ για να αποδείξει τους ΑΝΥΠΌΣΤΑΤΟΥΣ- ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΟΥΣ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟΥΣ  υπαινιγμούς της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: