Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για την υπόθεση των ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΩΝ.

        Μετά τις Καρατομήσεις στις θέσεις ευθύνης, σειρά φαίνεται να παίρνουν οι καρατομήσεις Διοικητικών Στελεχών.
         Έτσι λοιπόν για την περιοχή μας, μετά την καρατόμηση του Διοικητή του ΠΠΝΡίου  και το φιάσκο που ακολούθησε με το κενό Διοίκησης που υπάρχει ακόμη στο εν λόγω Νοσοκομείο, όπου πέρα από τα γνωστά λειτουργικά προβλήματα, λόγω ανυπαρξίας Διοίκησης εκκρεμούν και πάρα πολλά άλλα ζητήματα, όπως οι εκεί κτιριακές παρεμβάσεις από την Περιφέρεια που καθυστερούν οι διαδικασίες.
      ήλθε η σειρά του Αγ. Ανδρέα
όπου με ένα απλό Υπηρεσιακό τηλεφώνημα και ένα σύνηθες ανυπόγραφο e-mail, καρατόμησαν την Υποδιοικήτρια του Αγ. Ανδρέα, σκορπίζοντας παντού και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα σύγχιση, δεδομένου ότι όλοι ανέμεναν την παύση της ¨Υποδιοικήτριας¨ του πάλαι ποτέ ΝΝΘώρακος, την επίσημη - οριστική και επιβεβλημένη παύση της κας Μαρτσούκα, τόσο γιατί η θέση που κατείχε δεν υφίσταται πλέον, όσο και για τις καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ που είχαν δει το φως της δημοσιότητας, καταγγελίες που απασχόλησαν  ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία και για τις οποίες δεν υπήρξε καμία μα καμία διάψευση.
         Μία καρατόμηση λοιπόν που θυμίζει αυτό το ανέκδοτο του κου Τσίπρα  που έλεγε ότι με έναν νόμο και ένα άρθρο θα καταργούσε τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ,  έτσι και η ηγεσία του Υπ. Υγείας με ένα τηλεφώνημα και ένα e-mail καρατόμησε την ευρισκόμενη σε άδεια λοχείας Υποδιοικήτρια του ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ,  με διαδικασίες δηλ. που φανερώνουν την προχειρότητα, την επιπολαιότητα, την ανικανότητα των κυβερνώντων, το έλλειμμα εμπιστοσύνης - συνεργασίας και διαλόγου μαζί τους και το χειρότερο την χαώδη κατάσταση που επικρατεί στην κυβερνητική τους λειτουργία, το μπαχαλο με λίγα λόγια που επικρατεί στους κυβερνητικούς κόλπους και τον κυβερνητικό μηχανισμό.
     Και το χειρότερο
το τεράστιο έλλειμμα στις δημοκρατικές ευαισθησίες, τα ανύπαρκτα δηλ. αντανακλαστικά τους στις σκανδαλώδεις όπως καταγγέλθηκαν αναμείξεις και εμπλοκές των κομματικών τους στελεχών, που δυστυχώς ένεκα αυτών τους των ιδιοτήτων πλαισιώνουν σοβαρές θέσεις ευθύνης στην κυβερνητική μηχανή, συμμετέχουν στο κυβερνητικό γίγνεσθαι της χώρας μας.
          ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ λοιπόν αυτήν την διαδικασία, την με ένα τηλεφώνημα και ένα e-mail και μάλιστα μέσω τρίτων καρατόμηση Διοικητικών Στελεχών, της εν λόγω Υποδιοικήτριας, ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΣ και ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ παράλληλα,  την παράνομη και ίσως εκ του πονηρού, παραμονή της τέως Υποδιοικήτριας, του πάλαι ποτέ ΝΝΘώρακος,  στο Νοσοκομείο μας.
          ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ λοιπόν την συνέχιση της έμμισθης σχέσης της με το Νοσοκομείο και την άσκηση Διοίκησης σε τομείς που δεν έχει καμία μα καμία δικαιοδοσία-σχέση και εξουσιοδότηση. Δεν την αναγνωρίζουμε ως Διοικητικό στέλεχος του Νοσοκομείου και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ την απομάκρυνση της. Τα χρήματα που καταβάλλονται για την προαναφερόμενη έμμισθη θέση κύριε Πολλάκη δεν είναι δικά σας είναι του Ελληνικού Λαού και δεν μπορείτε την περίοδο που κόβεται μισθούς και συντάξεις να αμείβεται κατ΄ αυτόν τον προκλητικότατο τρόπο τα κομματικά σας στελέχη.
        Επ΄ ευκαιρία ρωτάμε τους κυβερνώντες, τι έχουν κάνει με τις καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ για το εν λόγο κομματικό στέλεχος, εάν υπάρχει κάποια εξέλιξη………………..
για να ενημερωθεί σχετικά και ο Ελληνικός Λαός.
        Αν δεν υπάρχουν εξελίξεις, απέναντι στην ανυπαρξία της κυβερνητικής ευαισθησίας, την προκλητικότατη σχετική σιωπή της για τις καταγγελλόμενες από την ΠΟΕΔΗΝ σκανδαλώδεις και κακουργηματικές πράξεις, μήπως πρέπει ΑΜΕΣΑ να παρέμβουν επιτέλους τόσο οι  εισαγγελικές  αρχές όσο και οι  ελεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: