Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

ΑΣΕΠ 7Κ/2022: Βγήκαν τα οριστικά αποτελέσματα για 493 μόνιμους στην Υγεία

 Εκδόθηκαν σήμερα, Τετάρτη 20 Μαρτίου, στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 7Κ/2022 για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, 493 θέσεων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, μονίμου προσωπικού σε φορείς του υπουργείου Υγείας και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας τριών ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα:

  • Οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση και
  • Τα στοιχεία ταυτοποίησης των υποψηφίων που εμπίπτουν σε ειδικές κατηγορίες δεδομένων εμφανίζονται με αστερίσκους. Πρόσβαση στα πλήρη στοιχεία έχουν μόνο οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στην εν λόγω προκήρυξη.

Ο πίνακας διοριστέων απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «Διαύγεια» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Δείτε τα οριστικά αποτελέσματα ΠΕ της προκήρυξης 7Κ/2022

Η προκήρυξη

Υπενθυμίζεται πως η εν λόγω προκήρυξη προέβλεπε την πλήρωση 3.720 μόνιμων νοσηλευτών στα νοσοκομεία όλης της χώρας, καθώς και την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας τριών ετών, στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη.

Οι ειδικότητες που ζητούνταν στον διαγωνισμό αφορούσαν αποκλειστικά προσωπικό των κλάδων: ΠΕ / ΤΕ / ΔΕ Νοσηλευτικής καθώς και ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτικής. 


Αναδημοσίευση από: proson.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: