Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Κάλεσμα του Σωματείου μας για ΜΗ Συμμετοχή στα Απογευματινά Ιδιωτικά Χειρουργεία

Πάτρα:19.3.24

Αριθμ. Πρωτ:43 


ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

 ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ 


ΟΧΙ  ΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ


Συναδέλφισσες/οι

Όπως όλοι γνωρίζετε ψηφίστηκε ο Νόμος για τα ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ και ήδη ατύπως σας ζητήθηκε να δηλώσετε την πρόθεσή σας για συμμετοχή ή όχι σε αυτά.

Εμείς ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΜΑΖΙΚΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ διότι εδώ καθίσταται σαφές πως πρόκειται για ένα μέτρο που εμμέσως από Δημόσιο Λειτουργό σε κατατάσει σε ιδιωτικό υπάλληλο και είναι ο προάγγελος αυτών που θέλουν να πετύχουν και δεν είναι τίποτα άλλο από την ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ του ΕΣΥ στο σύνολό του.

Σου πετάνε κάτι ψίχουλα από το τυρί και δεν βλέπεις τη φάκα που θέλουν να μας βάλουν όλους. Στοχεύουν στις συμβάσεις εργασίας μας και από μόνιμοι Δημόσιοι Λειτουργοί να γίνουμε όλοι ορισμένου χρόνου με κουτσουρεμένα εργασιακά δικαιώματα,  πετσοκομμένες οικονομικές απολαβές  και πλήρως χειραγωγήσιμοι.

Επιπροσθέτως, αν ευδοκιμήσει αυτό το μέτρο και με δεδομένο ότι δεν υπάρχει η βούληση  για ενίσχυση των Νοσοκομείων με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στο ωράριό σου και θα καταστρατηγήσει την τεράστια κατάκτηση του οκταώρου και θα δημιουργήσει στο εγγύς μέλλον μια ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ σε ένα δυστοπικό εργασιακό περιβάλλον.

Ήδη από την τεράστια υποστελέχωση οι συνθήκες εργασίας σου δεν είναι ανθρώπινες και το βλέπεις καθημερινά στις εξαντλητικές βάρδιες που κάνεις με αποτέλεσμα αυτό να οξυνθεί ακόμα περισσότερο.  Η 6η χειρουργική αίθουσα είναι κλειστή εδώ και αρκετά χρόνια λόγω έλλειψης νοσηλευτικού προσωπικού και αναισθησιολόγων.

Θέλουν να εκμεταλλευτούν την οικονομική δυσπραγία, που σου έχουν προκαλέσει όλα αυτά τα χρόνια με τα κομμένα δώρα, τις μειώσεις μισθών και την ακρίβεια που καλπάζει για να ενδώσεις στα ψίχουλα που σου «προσφέρουν» μέσα από την ΤΣΕΠΗ του ΑΣΘΕΝΟΥΣ!!!

 

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ,


Η ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ & Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: