Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Πάτρα: Λέτσιος στο Νοσοκομείο "Αγιος Ανδρέας"


         Καραμπόλες της τελευταίας στιγμής δια χειρός... Παπανδρέου, όσον αφορά τους Διοικητές των νοσοκομείων.
         Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ''μετακομίζει'' στο νοσοκομείο του Πύργου ο Βασίλης Δημόπουλος, ενώ στον ''Αγιο Ανδρέα'' επικρατέστερος για να αναλάβει καθήκοντα Διοικητή είναι ο μέχρι πρότινος Διοικητής του ΠΓΝΠ, Απ. Λέτσιος.
Το παρασκήνιο
          Ο άνθρωπος του Γιώργου Παπανδρέου στην Πάτρα, φαίνεται πως "έφαγε" τον Βασίλη Δημόπουλο από την θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου "Αγιος Ανδρέας". Σύμφωνα με πληροφορίες παρουσιάστηκε εμπλοκή στην τοποθέτηση του Βασίλη Δημόπουλου στην θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου 'Άγιος Ανδρέας" στην Πάτρα, καθώς Πατρινός - κολλητός του πρώην πρωθυπουργού ο οποίος παλαιότερα είχε ασκήσει διοίκηση σε Νοσοκομείο, τηλεφώνησε στον Γιώργο Παπανδρέου και εκείνος με τη σειρά του στον Αδωνη Γεωργιάδη. Και ενώ το όνομα του κ. Δημόπουλου ανακοινώθηκε επίσημα χθες από το Υπουργείο, μετά το τηλεφώνημα... φαίνεται πως κόπηκε!
           Πληροφορίες αναφέρουν πως η κόντρα του ανθρώπου του Γιώργου Παπανδρέου στην Πάτρα με τον Βασίλη Δημόπουλο, υπάρχει από τότε που ο κ. Δημόπουλος είχε διατελέσει σε διευθυντική θέση στο πολιτικό γραφείο της τότε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μαρίας Θωμά. Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως όταν ο κ. Δημόπουλος θα τοποθετείτο διοικητής στο Νοσοκομείο Θήβας και πάλι μετά από τηλεφώνημα του ανθρώπου του Γιώργου Παπανδρέου στην Πάτρα... κόπηκε! Το τελευταίο επιβεβαίωσε στον κ. Δημόπουλο και... ο ίδιος ο Ανδρέας Λοβέρδος που τότε ήταν υπουργός Υγείας!
Ο άνθρωπος του Παπανδρέου στην Πάτρα θεωρεί πως λύνει και δένει κι έτσι... κάνει κουμάντο στην πλευρά των Παπανδρεϊκών της Αχαϊας. Εχει βέβαια την εμπιστοσύνη και του πρώην πρωθυπουργού.
Aναδημοσίευση από PatrasTimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: