Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Υπεγράφη η σύμβαση για την ανακατασκευή του Νοσοκομείου "Άγιος Ανδρέας" .

          Μετά από πολλές προσπάθειες, αρκετές και μάλιστα πιεστικές και ίσως κατ΄ αποκλειστικότητα παρεμβάσεις που ασκήσαμε, ακόμη ένας στόχος μας, μια διεκδίκησή μας έλαβε τέλος με θετικό αποτέλεσμα.
           Μιλάμε για την συμβασιοποίηση του κεντρικού σεισμόπληκτου κτιρίου του Νοσοκομείου μας, μια συμβασιοποίηση που καθυστερούσε χωρίς ουσιαστικό λόγο και μάλιστα  επί αρκετό  καιρό. Μια συμβασιοποίηση που τελικά έγινε χθές 31/10/13 και που αφορά την πλήρη αποκατάσταση του 7ορόφου σεισμόπληκτου κτιρίου, την παράδοση και επαναλειτουργία του μετά από ενάμιση περίπου χρόνο.
          Για την συμβασιοποίηση αυτή, που ήταν πρώτης προτεραιότητας για μας και που μας χαροποιεί ιδιαίτερα, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς κάθε κατεύθυνση, προς όλους τους σχετικούς συντελεστές.
        Γι΄ αυτό το πρώτης προτεραιότητας για μας  έργο, που οι αγώνες μας και οι κατ΄ αποκλειστικότητα επίμονες παρεμβάσεις μας το κράτησαν ζωντανό, δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα με το ίδιο αμείωτο ενδιαφέρον, για να παραδοθεί μέσα στους προβλεπόμενους χρόνους και ει δυνατόν και νωρίτερα, γιατί είναι ένα έργο ζωτικής σημασίας, αναγκαίο και απαραίτητο για όλη την περιοχή μας.
                                                 ..................................
.....Διαβάστε σχετικά κάνοντας κλίκ στον παρακάτω σύνδεσμο:
 1. http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/229277
2. http://www.attacktv.gr/news/Pages/view.aspx?nID=10439

Δεν υπάρχουν σχόλια: