Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Το Σωματείο μας για την ΕΙΣΒΟΛΗ στην ΕΡΤ.

           Η κυβέρνηση συνεχίζει τον ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ κατήφορο, τον ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ και τη λήψη μέτρων ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ προκειμένου να επιβάλλει την βάρβαρη – ανάλγητη πολιτική της, ενάντια στα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
          Η Κυβέρνηση έχοντας διαγράψει από την ατζέντα της τον διάλογο κλπ άλλες δημοκρατικές ευαισθησίες, εκφοβίζει, τρομοκρατεί και απειλεί για να επιβάλλει τα κυβερνητικά ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ μέτρα που οδηγούν τους πολίτες στον «καιάδα» στην φτώχεια και την εξαθλίωση.
          Η κυβέρνηση μετά τον ξαφνικό θάνατο της ΕΡΤ αποφάσισε την επέμβαση των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, προκειμένου να απομακρύνει τους εργαζόμενους που μάχονται για Ελεύθερη – Δημόσια Πλουραλιστική ενημέρωση και για την προστασία των εργατικών δικαιωμάτων τους. Αποφάσισε την νυκτερινή εισβολή προκειμένου να ολοκληρώσει τον θάνατο της ΕΡΤ που ξαφνικά και πραξικοπηματικά ξεκίνησε πριν λίγο καιρό.
          ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ αυτήν την πρακτική, αυτές  τις ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ αυτήν την συνειδητή επιλογή της κυβέρνησης. Μια επιλογή που έρχεται ως συνέχεια άλλων τέτοιων σχετικών παρεμβάσεων. Σε συνέχεια των απειλών με απόλυση όσων δεν απογράφονται, σε συνέχεια των κατά παραγγελία του Υπουργού Υγείας εφόδων στα Νοσοκομεία, κλπ άλλων αντιδημοκρατικών διαδικασιών που σκοπό και στόχο έχουν να κάμψουν το φρόνημα των Εργαζόμενων και να μειώσουν τις αντιδράσεις τους στην εφαρμοζόμενη αντιλαϊκή πολιτική τους.
          ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ακόμη μια φορά ότι αυτές οι πρακτικές, αυτές οι συμπεριφορές, όσο θα ασκούνται αυτές οι αντικοινωνικές πολιτικές, ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ – ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ και ΚΟΙΝΩΝΙΑ θα συντονίζουμε και θα συνεχίζουμε τον κοινό αγώνα με στόχο την ανατροπή αυτής της πολιτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: