Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Το Ν.Τ ΑΔΕΔΥ για τις ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ και ΑΠΕΙΛΕΣ της ΕΝΕ.

   Τα Δημοσιοϋπαλληλικά Σωματεία του Νομού μας, τα Συνδικαλιστικά Στελέχη που συμμετείχαν στη ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ, την ΠΕΜΠΤΗ 31/10/13
                                 ΟΜΟΦΩΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ
την Απαράδεκτη και Προκλητική ΠΡΟΣΦΥΓΗ, μελών της Περιφερειακής  Ένωσης  Νοσηλευτών, ενάντια σε ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ-ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ του ΠΠΝΡΙΟΥ, μια δικαστική διαμάχη όπου δυστυχώς είχαν εμπλοκή και στελέχη από την 6η Υ.ΠΕ.
   ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ και ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ τους προαναφερόμενους Συναδέλφους- Εργαζόμενους, που μόνοι τους σήκωσαν το φορτίο της προαναφερόμενης Δικαστικής Προσφυγής.
                     ΟΜΟΦΩΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ
και κάθε άλλη σχετική απειλή του προαναφερόμενου περιβάλλοντος, ενάντια σε όποιον ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ-ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ, τολμά και κρίνει τις ΠΡΑΞΕΙΣ και τις ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ τους, να τάσσεται ενάντια τους.
   Τρανταχτή περίπτωση για όλα αυτά που καταδικάζουμε είναι και οι ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ, όπου οδηγούνται από το προαναφερόμενο  περιβάλλον,  τα μέλη του ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της 6ης Υ.Πε, γιατί τόλμησαν καθ΄ υπόδειξη Ρακιντζή να ασκήσουν τα καθήκοντά τους όπως προβλέπει ο νόμος.
     ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ και ΣΤΗΡΊΖΟΥΜΕ και αυτούς τούς Συναδέλφους-Εργαζόμενους όπως και κάθε άλλον που θα βρεθεί στο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ αυτού του προαναφερόμενου περιβάλλοντος.
     ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ αυτές τις συμπεριφορές και πρακτικές. Αυτές τις παρεμβάσεις, που δυστυχώς οδηγούν σε δικαστικές περιπέτειες  Συναδέλφους-Εργαζόμενους και για έναν ακόμη λόγο, γιατί αυτές προέρχονται από μέλος της Διοίκησης της 6ης Υ.Πε, δηλ. από το πολιτικό προσωπικό της προϊσταμένης τους αρχής, μια παρέμβαση ανεπίτρεπτη και καταδικαστέα, μια παρέμβαση που μας οδηγεί σε άλλες σκέψεις και κατευθύνσεις, που μας δίνει να καταλάβουμε για το πως θέλουν αυτά τα θεσμικά όργανα οι ¨ Άνθρωποι της Εξουσίας¨.
      ΚΑΛΟΥΜΕ το περιφερειακό τμήμα της ΕΝΕ, ν΄ αφήσει αυτόν τον ολισθηρό κατήφορο, τις δικαστικές προσφυγές και εναντιώσεις, τις κόντρες και τις αντιπαλότητες ενάντια στους Εργαζόμενους του χώρου της Υγείας, γιατί δεν είναι αυτός ο ρόλος τους. Τους καλούμε να περιοριστούν στον πραγματικό ρόλο αυτού του Οργάνου, στον ρόλο που τούς έχει ανατεθεί, τον ρόλο που οραματίστηκε το Υγειονομικό Συνδικαλιστικό κίνημα που πρότεινε και την ύπαρξή τους, ρόλο που δεν επιτελούν και που δυστυχώς δεν έχουμε δει απολύτως τίποτε.
     ΚΑΛΟΥΜΕ τον Διοικητή της 6ης Υ.Πε, τον οποίο όπως αποφασίσαμε θα επισκεφθούμε το συντομότερο δυνατόν γι΄ αυτά τα συμβάντα, ΑΜΕΣΑ να ΠΑΡΕΜΒΕΙ και να σταματήσει αυτόν τον ολισθηρό δρόμο αυτές τις προκλητικότατες παρεμβάσεις-εμπλοκές των Συνεργατών του.  
   Από το ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: