Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα για την ανακατασκευή του Νοσοκομείου.

Πάτρα: Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα για την ανακατασκευή του Νοσοκομείου "Άγιος Ανδρέας"  Από τον πρώτο ανάδοχο     Σας κάνουμε γνωστό ότι απορρίφθηκαν τα Ασφαλιστικά μέτρα, που είχε καταθέσει ο προηγούμενος Εργολάβος, ο Εργολάβος που έκανε την αντισεισμική θωράκιση του κεντρικού κτιρίου του Νοσοκομείου.
       Τα ασφαλιστικά μέτρα που κατατέθηκαν στα Δικαστήρια της Αθήνας, εκδικάστηκαν την Δευτέρα 18/11/13 και χθες το μεσημέρι βγήκε η σχετική απόφαση, μια απόφαση που είναι θετική για το Νοσοκομείο.
      Αυτή η απόφαση ανοίγει τον δρόμο για την χωρίς προβλήματα εγκατάσταση του νέου Εργολάβου, μια απόφαση και μια εγκατάσταση που σημαίνει ότι πλέον το υπόλοιπο έργο θα προχωρήσει κανονικά, ότι οι εργασίες που είναι να γίνουν με την νέα και τελευταία εργολαβία θα προχωρήσουν σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες.
    Δοθείσης της ευκαιρίας αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η νέα αυτή εργολαβία, που η συμβασιοποίηση της έγινε στο παραπέντε και μάλιστα μετά από πάρα πολλές παρεμβάσεις και πιέσεις του Σωματείου μας, ολοκληρώνει τις κτιριακές εκκρεμότητες του Νοσοκομείου, το οποίο παραδίδει μαζί με τον εξοπλισμό του, έτοιμο προς χρήση, μετά από ενάμιση χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: