Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Απόφαση Γενικού Συμβουλίου ΠΟΕΔΗΝ, της 17ης Ιανουαρίου 2014.


         Παρά τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού και των κυβερνητικών στελεχών για κατάργηση των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ οι πολιτικές αυστηρής δημοσιονομικής προσαρμογής συνεχίζονται. Πολιτικές που εξυπηρετούν ένα και μόνο στόχο. Τα συμφέροντα των επιχειρηματικών και χρηματοοικονομικών ομίλων.
         Η κυβέρνηση μεθοδεύει την μετονομασία των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ χωρίς όμως μετατροπή της πολιτικής της. Οι εκπρόσωποι των μηχανισμών ακόμη και οι διορισμένοι από την κυβέρνηση που παράγουν την Οικονομική και Δημοσιονομική πολιτική της χώρας επικαλούμενοι το Δημοσιονομικό και Χρηματοδοτικό κενό, το μη διαχειρίσιμο χρέος προαναγγέλλουν νέα μακροχρόνια περίοδο λιτότητας.
         Οι αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης απειλούν με διακοπή χρηματοδότησης και την έξοδο της χώρας από το ευρώ για να επιβάλλουν την συνέχιση των «Μεταρρυθμίσεων».
«Οι Μεταρρυθμίσεις» που θέτουν ως προαπαιτούμενο είναι η συνέχιση της εκποίησης της δημόσιας περιουσίας, των ιδιωτικοποιήσεων, των καταργήσεων – συγχωνεύσεων Δημοσίων Οργανισμών και Νομικών Προσώπων, των απολύσεων στο Δημόσιο, της δραστικής μείωσης των κοινωνικών δαπανών και των νέων εισοδηματικών απωλειών.

.......Διαβάστε ολόκληρη την ΑΠΟΦΑΣΗ, κάνοντας κλικ στον παρακάτω σχετικό σύνδεσμο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: