Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

H ΚΟΠΗ της ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ του Σωματείου μας.

        Με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκεύη 24/1/14 στις 12 το μεσημέρι η ΚΟΠΗ της ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΤΑΣ του Σωματείου μας.
        Στη κατάμεστη, από τους Εργαζόμενους και τους Συνταξιούχους του 2013, αίθουσα και στην ως συνήθως πανηγυρικού χαρακτήρα εκδήλωσή μας, είχαμε:
- Κατ΄ αρχήν την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, πού έφερε την αφιέρωση « 2014 Ευχές για να Συνεχίσουμε να Εργαζόμαστε », από τον Πρόεδρο του Σωματείου μας Κώστα Πετρόπουλο, και στη συνέχεια την σχετική ομιλία του, όπου αναφέρθηκε στα πιo σοβαρά προβλήματα πού αντιμετωπίζουμε ως Νοσοκομείο και Εργαζόμενοι σ΄ αυτό, ομιλία που μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί (https://workspaces.acrobat.com/?d=0St3jvAdTcypr7w9znf9PA ).
- Στη συνέχεια είχαμε τούς καθιερωμένους χαιρετισμούς, από τον Διοικητή του Νοσοκομείου τον Κον Κοσμόπουλο, την Υποδιοικήτρια του ΝΝΘώρακος και μέλος της Διοίκησης του Νοσοκομείου μας Κα Σιάμου Κων/να, τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαϊας  Κον Αλεξόπουλο Γρηγόρη, τον Βουλευτή Αχαΐας και πρώην Συνάδελφό μας  Χατζηλάμπρου Βασίλη,  την Εκπρόσωπο του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ Βάσω Λυμπέρη, τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου της Πάτρας και Ιατρούς του Νοσοκομείου μας Κον Νίκο Μακρή και Χρυσανθακοπούλου Γεωργία, τον Εκπρόσωπο της 5μελούς Επιτροπής των Ιατρών Τάκη Γεωργακόπουλο, τούς Προέδρους των Σωματείων του ΠΠΝΡΙΟΥ Αθανασόπουλο Αποστόλη και ΝΝΘώρακος Βλάχο Δημοσθένη, την Διοικητική Διευθύντρια του Νοσοκομείου μας Τζίφα Δέσποινα  και την Εκπρόσωπο  της Νοσηλευτικής μας Υπηρεσίας Κα Μιχαλαριά Πάτρα.
-  Την κλήρωση των τυχερών, όπου το ΦΛΟΥΡΙ, τον πρώτο Λαχνό πού ήταν μια ΧΡΥΣΗ ΛΙΡΑ, προσφορά του Σωματείου μας, κέρδισε η Συναδέλφισσα ΓΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ Βοηθός Φαρμακείου. Επίσης κληρώσαμε, μία 3ήμερη άδεια πού κέρδισε ο Οδηγός ΓΚΑΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ και μία 2ήμερη άδεια που κέρδισε  η  Νοσηλεύτρια ΤΣΑΒΛΙΡΗ-ΣΑΜΑΝΤΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ.
-  Ενός λεπτού σιγή για τον απελθόντα Συνάδελφο μας και μέλος του Δ.Σ του Σωματείου μας, ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗ ΒΑΓΓΕΛΗ, που ξαφνικά και πρόωρα έφυγε πριν λίγες ημέρες από κοντά μας.
Τέλος τον αποχαιρετισμό των 59 Συνταξιούχων της χρονιάς πού πέρασε και την απονομή εκ μέρους του Σωματείου μας, σχετικού ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟΥ για την πολύχρονη διαδρομή και προσφορά τους στο Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας. 

























































































































































































 








                                             XΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ   -   ΚΑΛΗ   ΧΡΟΝΙΑ
Συνεχίστε κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί: http://flashstar.skaipatras.gr/site/?p=54783

Δεν υπάρχουν σχόλια: