Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Παρέμβαση για την μη μετακίνηση Παρασκευαστών.

         Στο άκουσμα της είδησης που ήθελε και θέλει την μετακίνηση από το ελλιπέστατο τμήμα των Εργαστηρίων, ενός ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ στο ΝΝΘώρακος, για την κάλυψη των εκεί αναγκών δύο φορές την εβδομάδα, ΑΜΕΣΗ και ΑΚΑΡΙΑΙΑ ήταν η αντίδραση του Προέδρου του Σωματείου μας.
         Ο Πρόεδρος του Σωματείου μας σε σχετική παρέμβασή του χθες 14/1/14  στον Υποδιοικητή του Νοσοκομείου, παρουσία και Εργαζόμενων των Εργαστηρίων, ζήτησε να μην προχωρήσει αυτή η προαναφερόμενη διαδικασία, γιατί δεν το επιτρέπουν οι συνθήκες και οι δυνατότητές μας σε Προσωπικό.
         Δοθείσης της ευκαιρίας και μάλιστα με αφορμή το προαναφερόμενο συμβάν, ο Πρόεδρος του Σωματείου μας, Κώστας Πετρόπουλος, τόνισε στον Υποδιοικητή Καραμπελιά Βασίλη, ότι οι ελλείψεις Προσωπικού στα Εργαστήρια, έχουν αναγκάσει τους εκεί συναδέλφους μας, να ζητήσουν την μη συμμετοχή τους σε κάποιες βάρδιες, οι οποίες θα πρέπει να καλύπτονται μόνον από Ιατρούς, προκειμένου να βγαίνει το πρόγραμμα Υπηρεσίες και να καλύπτονται οι αυξημένες ανάγκες του Νοσοκομείου μας.
         Βάσει των προαναφερθέντων, ο Πρόεδρος του Σωματείου μας επεσήμανε στον Υποδιοικητή, τον μονόδρομο της άρνησής του στο προαναφερόμενο αίτημα του ΝΝΘώρακος και στην εξεύρεση άλλης πιο λειτουργικής λύσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: