Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Ακόμη μια Παρέμβαση για τούς Τραπεζοκόμους.

          Ακόμη μια συνάντηση του Προέδρου του Σωματείου μας, με τους Συναδέλφους-Εργαζόμενους Τραπεζοκόμους, πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στα Γραφεία του Σωματείου μας.
          Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκαν ακόμη μια φορά τα προβλήματα του συγκεκριμένου κλάδου. Προβλήματα πού έχουν να κάνουν με τις μεγάλες ελλείψεις Προσωπικού, ελλείψεις που τους έχουν οδηγήσει τους Συναδέλφους Τραπεζοκόμους σε οριακή λειτουργία, σε λειτουργία κάτω και από τα όρια Ασφαλείας, σε εργασία χωρίς άδειες και ρεπό.
          Γι΄ αυτήν την κατάσταση, που αξίζει να τονίσουμε ότι οι προαναφερόμενοι συνάδελφοί μας την βιώνουν επί αρκετό χρονικό διάστημα, στη συνέχεια ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, Τραπεζοκόμοι και ο Πρόεδρος του Σωματείου μας Πετρόπουλος Κώστας, επισκεφθήκαμε τον Υποδιοικητή του Νοσοκομείου Καραμπελιά Βασίλη, προκειμένου να συζητήσουμε το θέμα και να ζητήσουμε λύσεις για την κατάσταση, που όπως είπαν και οι ίδιοι οι Τραπεζοκόμοι δεν πάει άλλο, λύσεις για την λειτουργία του τμήματός τους, το οποίο λειτουργεί χάριν της φιλοτιμίας και της ανοχής των Συναδέλφων Τραπεζοκόμων.
         Απ΄ αυτήν την συνάντηση, δεν πήραμε καμία λύση. Πήραμε όμως την δέσμευση εξέτασης μιας σειράς προτάσεων που καταθέσαμε, προτάσεις πού δίνουν λύση στο αδιέξοδο που έχει περιέλθει το εν λόγω τμήμα και οι Εργαζόμενοι σ΄ αυτό.
                     Εν Αναμονή λοιπόν των Απαντήσεων.........

Δεν υπάρχουν σχόλια: