Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Οι νέες διατάξεις για Μετατάξεις- Αποσπάσεις.

           Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι Δημοσιεύθηκε ο Νόμος 4223/2013 «Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων και άλλες διατάξεις», ο οποίος στο Άρθρο 54 συμπεριέλαβε Διατάξεις για την κινητικότητα του Νοσηλευτικού και Παραϊατρικού Προσωπικού των Νοσοκομείων του ΕΣΥ. Οι Διατάξεις αυτές προβλέπουν:
·  Την επαναφορά της διετούς προϋπηρεσίας στις μετατάξεις ή αποσπάσεις ή μεταθέσεις.
·  Την δυνατότητα μετατάξεων ή μεταθέσεων με σύμφωνη γνώμη των Υπηρεσιακών Συμβουλίων.
·  Την δυνατότητα μετατάξεων ή μεταθέσεων ή αποσπάσεων σε παραμεθόριες περιοχές χωρίς γνώμη του Υπηρεσιακού Συμβουλίου με δεκαετή υποχρεωτική παραμονή στην παραμεθόρια περιοχή η οποία περιορίζεται στα πέντε (5) έτη για τους πολύτεκνους και στα τρία (3) έτη όταν η μετακίνηση γίνεται μεταξύ Νοσοκομείων του ΕΣΥ.
·  Την δυνατότητα μετατάξεων ή αποσπάσεων μεταξύ Νοσοκομείων για συνυπηρέτηση συζύγων χωρίς γνώμη Υπηρεσιακού Συμβουλίου.
·  Την δυνατότητα συνυπηρέτησης συζύγων ενστόλων με σειρά προτεραιότητας.
·  Τις κατά προτεραιότητα μετατάξεις ή αποσπάσεις ή μεταθέσεις των πολυτέκνων.
·  Την δυνατότητα αμοιβαίων μετατάξεων με γνώμη Υπηρεσιακού Συμβουλίου όταν πρόκειται για υπηρεσία εκτός Νοσοκομείου και με βεβαίωση της Διοίκησης  προέλευσης για μετατάξεις μεταξύ Νοσοκομείων.
·  Την δυνατότητα αποσπάσεων με γνώμη των Υπηρεσιακών Συμβουλίων.

           Το προαναφερόμενο άρθρο που περιλαμβάνει όλες αυτές τις  διατάξεις, μπορείτε να το διαβάσετε  κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:
 http://www.poedhn.gr/anakoinoseis/item/download/970_67af91a1fe6369e665605a16dfa3428f

Δεν υπάρχουν σχόλια: