Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Απίστευτη ταλαιπωρία - Μετά τις 10 το βράδυ δεν λειτουργούν τα αντιδραστήρια στο Νοσημάτων Θώρακος.

         Σοβαρή η καταγγελία αναγνωστών του tempo24.gr που οφείλεται στις τεράστιες ελλείψεις των νοσηλευτικών ιδρυμάτων της Πάτρας. 
          Μετά τις 10 το βράδυ, στο νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος (όταν εφημερεύει) σταματούν να λειτουργούν τα αντιδραστήρια. Αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος χρειαστεί να κάνει εξετάσεις αίματος θα πρέπει, να μεταφερθεί το δείγμα σε άλλο νοσοκομείο, να περιμένει εκεί αυτός που θα το μεταφέρει μέχρι να πάρει τα αποτελέσματα και να επιστρέψει.
           Αυτό προφανώς συμβαίνει γιατί οι ελλείψεις - όπως έχει γράψει κατά καιρούς το tempo24.gr - στα νοσοκομεία της περιοχής είναι τεράστιες τόσο σε προσωικό αλλά και σε ιατρικό υλικό.
            Το νοσοκομείο πάντως, έχει φροντίσει να συνεργάζεται με άλλο μετά τις 10 το βράδυ για τις αναλύσεις, αυτό όμως δεν αναιρεί την ταλαιπωρία των ασθενών και των οικογενειών τους.
             Όσοι ασθενείς έχουν αυτοκίνητο, ταλαιπωρούνται σαφώς λιγότερο από αυτούς που δεν έχουν δικό τους όχημα. Ενδεικτικό ήταν το περιστατικό με μια ηλικιωμένη η οποία δεν μπορούσε εξυπηρετηθεί διότι δεν είχε μέσο μεταφοράς. Η συγκεκριμένη αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" με ταξί. Και από ότι μας μεταφέρουν αναγνώστες του tempo24.gr, δεν είναι η μόνη περίπτωση.
Αναδημοσίευση από το Tempo24.

Δεν υπάρχουν σχόλια: