Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Σφάζονται" γιατροί στο Νοσοκομείο "Αγιος Ανδρέας" - Στο ογκολογικό δεν μιλιούνται, στο καρδιολογικό... ο ένας καταγγέλλει τον άλλον

         Πεδίο μάχης σε πολλά επίπεδα το Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» της Πάτρας. Στην κυριολεξία «σφάζονται» γιατροί και η Διοίκηση… σφυρίζει αδιάφορα. Κορυφή του παγόβουνου η κατάσταση στο ογκολογικό. Παναγιώτης Γκινόπουλος και Αθηνά Χριστοπούλου δεν ανταλάσσουν κουβέντα, ενώ φθάσαμε στο σημείο ένας γιατρός να καθίσει στο εδώλιο.
          Την ίδια ώρα τρεις γιατροί της καρδιολογίας οι Νίκος Γράψας, Ανδρέας Χρήστου και Ιωάννης Χρόνης, τα βάζουν με τον διευθυντή τους Ανδρέα Μαζαράκη. Τον κατηγορούν πως παρανομεί με τις ενέργειές του και πως παρεμβαίνει στην άσκηση των καθηκόντων τους. Από την πλευρά του ο κ. Μαζαράκης αναφέρεται σε ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς, και απειλεί με μηνύσεις. Η διοίκηση ωστόσο διενεργεί έρευνα για την καταγγελία. Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι πριν μερικούς μήνες γιατροί ήσαν και πάλι στα μαχαίρια με αφορμή την θέση του διευθυντή της παθολογικής κλινικής. Για κομματικούς λόγους είχε ξηλωθεί η διευθύντρια της κλινικής Αγγελική Φραγκούλια, ωστόσο μετά από παρέμβαση της ΕΙΝΑ και δικαστικές προσφυγές η νομιμοτητα αποκαταστάθηκε.
Aναδημοσίευση από Dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: