Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Καταγγελία εναντίον ΛΕΠΙΔΑ, Νομικού Συμβούλου 6ης Υ.Πε.

         O γνωστός για τις επιθέσεις του σε ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ και ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ και ιδιαιτέρως σε αρκετές ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ Εργαζόμενες στην 6η Υ.Πε, ξανακτύπησε.
          Χθες λοιπόν, μία ημέρα μετά την Παγκόσμια ημέρα των Γυναικών, ο συγκεκριμένος ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ της 6ης Υ.Πε, επιτέθηκε ακόμη μια φορά, σε Εργαζόμενη της 6ης Υ.Πε, σε μία ακόμη γυναίκα με ακατονόμαστες εκφράσεις και μάλιστα προκλητικότατα παρουσία Εργαζόμενων και Πολιτών.
                    Μια επίθεση για την οποία
πέρα από την σχετική συνημμένη αναφορά-καταγγελία που έγινε και την ΑΜΕΣΗ και ΑΚΑΡΙΑΙΑ γνωστοποίηση στους Διοικούντες της Υ.Πε, τούς Απερχόμενους και τούς Επερχόμενους που βρίσκονταν εκείνη την στιγμή στην Υ.Πε, κινήθηκαν και οι σχετικές διαδικασίες δίωξης του συγκεκριμένουΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ, για τον οποίο οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι για τις κατ΄ επανάληψιν επιθέσεις του, έχει ασκηθεί ήδη μήνυση εναντίον του και πρόσφατα ξεκίνησαν και οι σχετικές καταθέσεις εναντίον του στην ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΑΤΡΩΝ κατόπιν σχετικής εισαγγελικής παραγγελίας, στα πλαίσια σχετικών καταγγελιών μας.
        Ακόμη μια φορά λοιπόν ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ αυτήν την συμπεριφορά, αυτήν την ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΑ συνεχιζόμενη πρακτική. ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ αυτήν την νέα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ και ΖΗΤΑΜΕ από τούς αρμοδίους και ιδιαιτέρως από την νέα Διοίκηση της 6ης Υ.Πε, επιτέλους να πάρουν θέση.
          Δεν μπορεί και δεν είναι δυνατόν οι Εργαζόμενοι στην 6η Υ.Πε να ζουν πάντα υπό τον φόβο της επίθεσης και της απειλής, των μηνύσεων και των Αγωγών που έχουν γίνει ακόμη και ενάντια στούς Διοικούντες την 6η Υ.Πε (πλήν Κατσίβελλα και Αλμπάνη), από τον συγκεκριμένο Νομικό Σύμβουλο, που η σχέση του με την Υ.Πε, η εργασία του και η αποστολή είναι εντελώς διαφορετική από τις εκάστοτε τέτοιες προαναφερόμενες πρακτικές του.
         Επειδή τα σχετικά αυτά περιστατικά είναι συχνά και πολλά και επειδή δεν είναι δυνατόν να τα αποδεχθούμε, ούτε να ανεχθούμε την συνέχεια αυτών των πρακτικών που ξεκίνησαν-εφαρμόστηκαν και ανδρώθηκαν επί Διοίκησης Κατσίβελλα, από μια Διοίκηση και παραδιοίκηση που αναπτύχθηκε τότε και λειτούργησε στην 6η Υ.Πε με έντονα αντεργατικά και αντισυνδικαλιστικά χαρακτηριστικά, μια σύνθεση που επιτέλους πήρε τέλος και ανήκει στο πικρό παρελθόν.
           ΚΑΛΟΥΜΕ το Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ και την ΠΟΕΔΗΝ
να πάρουν σχετικές πρωτοβουλίες ΑΜΕΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ με την νέα ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ του Υπ. Υγείας, για να προχωρήσουν όλες εκείνες οι δρομολογημένες σχετικές διαδικασίες αποπομπής του συγκεκριμένου Νομικού Συμβούλου, του τελευταίου που έχει απομείνει στην 6η Υ.Πε, απ΄ αυτή τη προαναφερόμενη ΜΑΥΡΗ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ μέχρι σήμερα ΕΠΟΧΗ της 6ης Υ.Πε.
                                      .............................................
       Παρακάτω σας κοινοποιούμε την σχετική προαναφερόμενη αναφορά, της Συναδέλφισσας που υπέστη την επίθεση Λεπίδα, την οποία μπορείτε να διαβάσετε κανοντας κλικ πάνω στην συγκεκριμένη σελίδα:


Δεν υπάρχουν σχόλια: