Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

ΠΑΤΡΑ: Κράτησαν τα επιδοτούμενα σεμινάρια, μόνο για τον εαυτό τους!

20150313_584201
         Της… κακομοίρας επικρατεί εδώ και μερικές ημέρες στο χώρο των συνδικαλιστών στο χώρο της Υγείας. Και συγκεκριμένα, σε δημόσιο νοσοκομείο της Πάτρας. Όλα ξεκίνησαν με αφορμή την προκήρυξη πέντε επιδοτούμενων σεμιναρίων επιμόρφωσης συνδικαλιστών που η ΑΔΕΔΥ εξασφάλισε για το νομαρχιακό τμήμα της Αχαΐας. Όπως όμως λέγεται από κάποιους συνδικαλιστές, εκείνοι που ενημερώθηκαν πρώτοι φρόντισαν να κρατήσουν το νέο μόνο για τον εαυτό τους! Έτσι, κανείς δεν ενημερώθηκε για την ύπαρξη των σεμιναρίων και το πληροφορήθηκαν τυχαία μόλις την περασμένη εβδομάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν είχε ιδέα για τα σεμινάρια ούτε καν ο Κώστας Πετρόπουλος που είναι και ο εκπρόσωπος της ΑΔΕΔΥ στην περιοχή. Έτσι, συνδικαλιστές ξεσπάθωσαν εναντίον των συναδέλφων τους που το κράτησαν για τον εαυτό τους και ξέσπασαν σφοδρές κόντρες. Το τι λέγεται, δεν περιγράφεται…
Aναδημοσίευση από dete.gr
                                          .......................................
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παρακαλούμε Τους Γράφοντες αυτά τα δημοσιεύματα να αναφέρουν επακριβώς σε ποιους αναφέρονται και να μην βάζουν στο ίδιο τσουβάλι όλους.
           Για την αποκατάσταση της αλήθειας να αναφέρουμε ότι τα προαναφερόμενα έχουν να κάνουν με το ΠΠΝΡΙΟΥ  και όχι με το Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: