Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Αίτημα ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ του Σωματείου μας με τον Νέο Υπουργό Υγείας, τον Kον Κουρουμπλή.

k. Yπουργέ
        Τα προβλήματα πού αντιμετωπίζουμε στον ευαίσθητο χώρο της Υγείας και ειδικά στο Νοσοκομείο ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ, το Γ.Ν.ΠΑΤΡΩΝ, δυστυχώς είναι πάρα πολλά και δύσκολα.
Γι΄ αυτά τα προβλήματα, τα πιο ΣΟΒΑΡΑ και ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ, όπως είναι τα παρακάτω, πού επιτακτικά θέλουν την αντιμετώπιση τους, ΖΗΤΑΜΕ το συντομότερο δυνατόν Συνάντηση μαζί σας.
  • Οι εκκρεμότητες στα Κτιριακά μας προβλήματα και ιδιαιτέρως η απρόσκοπτη εκταμίευση των σχετικών πιστώσεων, για την ολοκλήρωση μέσα στους προβλεπόμενους χρόνους του 7ορόφου σεισμόπληκτου κτιρίου.
  • Ο νέος Οργανισμός του Νοσοκομείου που βρίσκεται σε εκκρεμότητα και ιδιαιτέρως η συρρίκνωσή του, αλλά και τα ¨Λάθη και οι Παραλήψεις¨ πού υπάρχουν.
  • Η ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ του Νοσοκομείου, τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα, που δεν εγγυώνται την ομαλή και σωστή λειτουργία του Νοσοκομείου για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
  • Οι μεγάλες ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ελλείψεις που καθημερινά μεγαλώνουν και μάλιστα επικίνδυνα λόγω των πάρα πολλών συνταξιοδοτήσεων, ελλείψεις που καθιστούν ΔΥΣΚΟΛΗ έως ΑΔΥΝΑΤΗ την ΠΛΗΡΗ και ΣΩΣΤΗ λειτουργία μας, εν΄ όψει της παράδοσης και λειτουργίας του 7όροφου σεισμόπληκτου κτιρίου, που ως γνωστόν βάσει των κείμενων συμβάσεων θα γίνει στα τέλη του τρέχοντος έτους και συγκεκριμένα τον Οκτώβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: