Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2018

ΠΟΕΔΗΝ: Συγκέντρωση Συνδικαλιστικών Στελεχών και εργαζομένων στο Υπουργείο Οικονομικών Παρασκευή 6/7/2018

Συνάδελφοι,
        Την Παρασκευή 29/6/2018 ο Υπουργός Οικονομικών ακύρωσε προγραμματισμένη συνάντηση με αντιπροσώπους της ΑΔΕΔΥ, της ΠΟΕΔΗΝ και άλλων Ομοσπονδιών του Δημοσίου.
Στη συνάντηση θα θέταμε μείζονα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι Δημόσιες Υπηρεσίες Υγείας, Πρόνοιας και ΕΚΑΒ.
Η συνάντηση ακυρώθηκε παρότι ο κος Τσακαλώτος ήταν στο Υπουργείο.
       Κύκλοι του Υπουργείου Οικονομικών διέρρευσαν απαράδεκτες αιτιάσεις για την ακύρωση της συνάντησης. Δεν σέβονται την Δημοκρατική λειτουργία του Συνδικαλιστικού Κινήματος, τις αποφάσεις του οποίου λαμβάνει η πλειοψηφία και όχι η κυβέρνηση. Μπερδεύονται με τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που υπογράφουν με χέρια και πόδια μνημόνια και προσπαθούν να επιβάλλουν αντίστοιχη λειτουργία στους Δημοκρατικούς θεσμούς της χώρας.
       Την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018 στις 7π.μ. η ΠΟΕΔΗΝ οργανώνει συγκέντρωση Συνδικαλιστικών Στελεχών και εργαζομένων έξω από το Υπουργείο Οικονομικών (Σύνταγμα).
Ως πρώτη ΑΠΑΝΤΗΣΗ

      Οι Συγκεντρώσεις μας στο κτίριο των υψηλών πρωτογενών πλεονασμάτων θα πυκνώσουν. Ο Υπουργός Οικονομικών δεν μπορεί να κρύβεται από τους εκλεγμένους εκπροσώπους δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων στα Νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, την Πρόνοια, το ΕΚΑΒ.
       Θέλει δε θέλει θα μας ακούσει για τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα (Δημόσιες Δαπάνες Υγείας, προσλήψεις, περικοπή του Ανθυγιεινού Επιδόματος, ένταξη στα ΒΑΕ, μονιμοποίηση συμβασιούχων κ.α.).

Από την  Ε.Ε. της  ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: