Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ και ΕΛΛΕΙΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ στούς ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ.

        Παρά τις καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ, για την τέως Υποδιοικήτρια του πάλαι ποτέ ΝΝΘώρακος, τις γνωστές καταγγελίες με την είσπραξη της σύνταξης του αποθανόντος πατέρα της που δεν διαψεύστηκαν ποτέ και από κανέναν και που απασχόλησαν ολόκληρη την Ελληνική Κοινωνία και για τις οποίες δυστυχώς δεν είδαμε ούτε ίχνος στοιχειώδους δημοκρατικής ευαισθησίας……..
και το χειρότερο
       παρά την κατάργηση του ΝΝΘώρακος και κατ΄ επέκταση και της εν λόγω Υποδιοικήτριας και επισήμως με την δημοσίευση από την 26/4/18 στο ΦΕΚ, του Νέου Οργανισμού μας……..
70 και πλέον ημέρες μετά
       η συγκεκριμένη παραμένει στην θέση της υποδιοικήτριας στο καταργημένο πλέον Νοσοκομείο, ασκώντας Διοίκηση (άραγε σε ποιους)  και το χειρότερο να αξιολογεί, να καλεί προκλητικότατα σε αξιολόγηση τους Διευθυντές του πάλαι ποτέ ΝΝΘώρακος.
      Βάσει των προαναφερόμενων προκλητικότατων εξελίξεων και καταστάσεων ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ πλέον την ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ της από το Νοσοκομείο. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ όπως ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ από την συμμετοχή της στις συνεδριάσεις του Δ.Σ του Νοσοκομείου έτσι αμέσως χωρίς υπεκφυγές να ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ και από το Νοσοκομείο, το Νοσοκομείο όπου ευθαρσώς μπορούμε να πούμε ότι οργιάζουν οι συνειδητές παρατυπίες, που αυτήν την περίοδο έχουν να κάνουν:
-       Τόσο με τα ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ που ζητούσε ο Διοικητής από τους Εργαζόμενους με πρόσχημα τις επανατοποθετήσεις των Προϊσταμένων, επανατοποθετήσεις που τρείς μήνες μετά ακόμη δεν έχουν γίνει στα απαραίτητα και επιβεβλημένα πλαίσια του Νέου Οργανισμού, επανατοποθετήσεις που πιθανά να ήθελαν να μετατραπούν σε καρατομήσεις.
-   Αλλά και τα πρόσφατα γεγονότα με τον κλάδο των καθαριστριών που σύρθηκε στα Δικαστήρια με αφορμή την πρόσφατη κινητοποίησή τους και τις παρεμβάσεις τους στις κουτσομπολίστικες καταγγελίες ημετέρων.
       -   Και βεβαίως με τούς κακώς και παρατύπως, επί 7 ολόκληρους μήνες,     
           απλήρωτους Εργαζόμενους των ΚΟΙΝΣΠΕ, στα Πλυντήρια του Νοσοκομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: