Τρίτη 28 Απριλίου 2020

ΟΛΠΑ: Υγειονομικό υλικό σε πέντε νοσηλευτικά ιδρύματα και φορείς της περιοχής

       Υγειονομικό υλικό σε πέντε νοσηλευτικά ιδρύματα και φορείς της περιοχής μας, για την προστασία και την ασφάλεια του προσωπικού τους, πρόσφερε ο Οργανισμός Λιμένα Πατρών ΑΕ.
        Προσφέρθηκαν συνολικά 8.000 προστατευτικές μάσκες και 8.000 γάντια μιας χρήσης, ποσότητες οι οποίες αναζητήθηκαν σε μία περίοδο που εξακολουθούν να παρατηρούνται ελλείψεις σε υγειονομικό υλικό λόγω του κορωνοϊού. Οι μάσκες και τα γάντια θα διατεθούν: στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια», το Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας», στο Καραμανδάνειο - Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών, το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοηθείας και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό – Περιφερειακό Τμήμα Πατρών.
        Ο Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ στηρίζει έμπρακτα την εθνική μάχη κατά του κορωνοϊού. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας αυτή την ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για την πατρίδα μας, έχοντας πάντα το μυαλό μας σε εκείνους που είναι ταγμένοι στο καθήκον να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με ασφάλεια στους συμπολίτες μας λόγω της πανδημίας.
        Αυτός είναι ένας τρόπος για να πούμε το δικό μας «ευχαριστώ» στους γιατρούς και τους νοσηλευτές που δίνουν καθημερινά τη μάχη, για να μπορούν να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και για να είναι σε θέση να περιθάλψουν αποτελεσματικότερα τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Είμαι αισιόδοξος ότι θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε την υγειονομική κρίση. Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τους ανθρώπους του μέχρι να κερδίσουμε τον πόλεμο κατά του κορωνοϊού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: