Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Γιατροί και προσωπικό της ΜΕΘ του «Αγ. Ανδρέα» μιλούν στο gnomip.gr για τις δυσκολίες της μάχης αλλά και την νίκη του 52χρονου


Πάτρα: Γιατροί και προσωπικό της ΜΕΘ του «Αγ. Ανδρέα» μιλούν στο gnomip.gr για τις δυσκολίες της μάχης αλλά και την νίκη του 52χρονου      Οι «πρωταγωνιστές» της δύσκολης μάχης κατά του κορωνοϊού, γιατροί και νοσηλευτές της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας και της Κλινικής Covid 19 του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών περιγράφουν όσα βίωσαν κατά τη διάρκεια της «μάχης» με τον άγνωστο και τόσο ύπουλο «εχθρό».

       Γιατροί, εργαζόμενοι και Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» άνοιξαν τις πύλες τους στους δημοσιογράφους το πρωί του Σαββάτου και τους ξενάγησαν στην Κλινική που στήθηκε μέσα σε λίγες ώρες. Μια κλινική που αποδείχθηκε σωτήρια για τη ζωή του 52χρονου που πήρε εξιτήριο το βράδυ της περασμένης Τετάρτης.
…………………………………..Δείτε και διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ στον σύνδεσμο που ακολουθεί:  https://www.gnomip.gr/component/k2/138892------------gnomip-gr-----------52.  

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://youtu.be/AS7wJk_1-98

Ανώνυμος είπε...

https://youtu.be/BVEc8fQE63k