Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Η νίκη του κ. Χρήστου και του προσωπικού του Αγίου Ανδρέα απέναντι στον Covid-19-Η εντυπωσιακή υποδοχή στο σπίτι του- Βίντεο

           Τις τελευταίες εβδομάδες η χώρα βιώνει μια εξαιρετική δύσκολη κατάσταση με τον Covid-19. Ωστόσο στα νοσοκομεία και της Πάτρας αλλά και της χώρας δίνεται μια τιτάνια μάχη από το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό με έναν αόρατο εχθρό. 
      Μια τέτοια νίκη ήρθε τις τελευταίες ώρες στην Πάτρα. Σίγουρα δεν είναι η μοναδική και όχι η τελευταία. Ο κ. Χρήστος, 52 ετών από την Πάτρα βγήκε νικητής. Μπήκε στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα πριν από περίπου έναν μάνα. Η κατάσταση της υγείας του όμως παρουσίασε επιδείνωση. Μπήκε στην ΜΕΘ και διασωληνώθηκε. 14 εφιαλτικές μέρες παρέμεινε εκεί. Έδωσε μια μεγάλη μάχη και τελικά τα κατάφερε. Το προσωπικό της ΜΕΘ έδωσε τον αγώνα, έναν αγώνα εξαιρετικά δύσκολο και επίπονο. Τα ευχάριστα νέα ήρθαν πριν από μερικές ημέρες. Ο κ. Χρήστος βγήκε νικητής. Το θαύμα όπως λέει και ο ίδιος έγινε. Από χθες το βράδυ είναι στο σπίτι του. Οι γείτονες όπως μπορείτε να δείτε στα βίντεο της ιστοσελίδας apoixos.com, τον υποδέχτηκαν  με χειροκροτήματα. Συγκινητικές στιγμές, όπως και αυτές στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα. Ο κ. Χρήστος ευχαριστεί μέσα από τα βάθη της καρδιάς του το προσωπικό του Νοσοκομείου.   Όπως λέει του έδωσαν δύναμη και οι ίδιοι. Όταν ξύπνησε στην ΜΕΘ είδε την εικόνα του Αγίου Παισίου και ενός ακόμα Αγίου. Όπως επίσης και τον Χριστό και την Παναγία. Σύμφωνα με όσα του είπαν οι γιατροί θα παραμείνει σπίτι για 14 ημέρες. Θα το κάνει με ευχαρίστηση αφού ξέρει ότι πλέον κέρδισε την πιο μεγάλη μάχη της ζωής του. Το μυαλό του τώρα στο πατέρα του ο οποίος δίνει και αυτός μάχη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο. Επιπλέον έμαθε ότι προσληφθεί και ως νοσηλευτής στο νοσοκομείο που νοσηλεύτηκε για έναν μήνα. Όπως μας είπε είχε κάνει τα χαρτιά του το καλοκαίρι και τώρα που έγινε καλά έμαθε ότι είναι μέσα στο προσωπικό το οποίο θα προσληφθεί λόγω του ιού. 
…………...……………...……...……………...……...…………………...……………………...…...
……...……………..Δείτε σχετικά στον σύνδεσμο που ακολουθεί:
http://www.apoixos.com/index.php/topika/patra/item/20260-i-niki-tou-k-xristou-kai-tou-prosopikoy-tou-agiou-andrea-apenanti-ston-covid-19-i-entyposiaki-ypodoxi-sto-spiti-tou-vinteo.html.
Του Χρήστου Θ. Στρατουλάκου 

Δεν υπάρχουν σχόλια: