Τρίτη 28 Απριλίου 2020

ΑΠΟΔΟΧΗ ΔΩΡΕΩΝ από την ΔΙΟΙΚΗΣΗ-Αυτή είναι η σωστή διαδικασία-Από αύριο υλοποιείται η διάθεση του προσφερόμενου Γάλακτος σέ όλους μας.

    Παραλήφθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» δωρεά του Δικηγορικού  Συλλόγου Πατρών που αφορά  σε μάσκες  χειρουργείου με λάστιχο,  ελαστικά γάντια μίας χρήσεως και απλές εξεταστικές μπλούζες  μη αποστειρωμένες.
      Η  Διοίκηση του Νοσοκομείου ευχαριστεί θερμά τον Δικηγορικό Σύλλογο Πατρών, επισημαίνει ότι τέτοιες χειρονομίες στηρίζουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας και παρακινεί αντίστοιχους φορείς και επιχειρήσεις να συνταχθούν στην μάχη κατά του κορωνοϊού.
     Την ίδια ώρα παραδόθηκε και η δεύτερη δωρεά του Οργανισμού Λιμένα Πατρών ΑΕ που αφορά σε 2.000 προστατευτικές μάσκες  και 2.000 γάντια μίας χρήσεως.
      Η  Διοίκηση του Νοσοκομείου θέλει να εκφράσει, για ακόμη μία φορά, τις θερμές της ευχαριστίες στον Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ και ιδιαιτέρως στον Διευθύνοντα Σύμβουλο Παναγιώτη Τσώνη,  για την ενίσχυση του έργου του προσωπικού του Νοσοκομείου στο δύσκολο και επίπονο αγώνα που διεξάγει κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: