Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Επιστολή-Παρέμβαση στην Διοίκηση για την ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ ΣΤΑΣΗ της στην ΑΠΡΕΠΕΙΑ της ΑΚΕ.

Αριθμ. Πρωτ:…..115.                                                ΠΡΟΣ:  - Διοίκηση Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ
Πάτρα……....13.4.20.                                                 ΚΟΙΝ:  -  Μέλη  Σωματείου μας.          
     k΄ Διοικητά
       Σε συνέχεια της προχθεσινής μας συνάντησης, όπου τέθηκε και το ζήτημα των δωρεών κλπ χορηγήσεων και επειδή αφέθηκαν αιχμές ως προς την σχετική διαφωνία μας, σας γνωρίζουμε ότι αυτή έχει να κάνει με ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ του Διοικητικού μας Συμβουλίου.
        Δοθείσης της ευκαιρίας, να σας  επαναλάβουμε ότι θεωρούμε ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ την στάση που επιδείξατε και επιδεικνύετε γι΄ αυτό το γεγονός που δυστυχώς συνεχίζεται, εξοργίζοντάς μας βεβαίως διπλά μετά και την αναφορά της Α.Κ.Ε, εκεί ενώπιον όλων μας, ότι ¨εμείς συνεχίζουμε¨ μια φράση και μια παθητική στάση που δυστυχώς επιβεβαιώνει όλα εκείνα που σας καταθέσαμε σ΄ αυτήν την προαναφερόμενη συνάντησή μας.
                                ……………………………………………………………….
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: 1. Δείτε πως γίνονται αυτές οι διαδικασίες στον σύνδεσμο που ακολουθεί (https://ilia.news/το-αγρόκτημα-ήλιδας-κοντά-στους-εργαζ/  ) και κάντε τις συγκρίσεις με τα  προαναφερόμενα καραγκιοζιλίκια, της ΑΚΕ κλπ συντελεστών.
                             2. Επίσης  να υπενθυμίσουμε ότι, στην συνεδρίαση του Δ.Σ του  Νοσοκομείου μας, την προηγούμενη εβδομάδα, έγινε η αποδοχή της Δωρεάς - Χορηγίας γάλακτος  του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων  για τους Συναδέλφους μας, εκφράζοντας παράλληλα και τις σχετικές ευχαριστίες του, μια χορηγία που η Διοίκηση θα παραλάβει και θα διανέμει τίς επόμενες ημέρες, εφαρμόζοντας εδώ τις νομιμες διαδικασίες .
Τέλος να επισημάνουμε:
     ότι και οι δύο προαναφερόμενες διαδικασίες, επιβεβαιώνουν πλήρως το πόσο μεγάλο δίκαιο είχαμε που αντιταχθήκαμε στίς εκ του πονηρού γνωστές και πρωτόγνωρες κινήσεις της ΑΚΕ, με τις φράουλες και τις τυρόπιτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: