Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Τέλος το 5ευρο στα Νοσοκομεία - Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ.Ο Υπουργός Υγείας στον ΣΚΑΙ Πάτρας 89,4

         Υλοποιήθηκε και επισήμως από το κυβερνητικό επιτελείο, η προαναγγελθείσα αναγγελία για την κατάργηση του εισιτηρίου των 5 ευρώ στα νοσοκομεία.
           Η απόφαση δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ με την υπογραφή των αναπληρωτών υπουργών Οικονομικών Δ.Μάρδα, Υγείας Ανδρέα Ξανθού και του υπουργού Εργασίας, Παναγιώτη Σκουρλέτη.
         Όπως αναφέρεται, «καταργούμε την αριθμ. Υ3Α/ΓΠ/οικ. 7829/Φ.15/1991 (ΦΕΚ 514/Β΄) κοινή υπουργική απόφαση «Καθορισμός αμοιβής εξέταστρων εξωτερικών ιατρείων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων» στο σύνολό της, όπως ισχύει και την παράγραφο 1 της αριθμ. Υ3α/ΓΠ.οικ. 88618/11.09.2002 (ΦΕΚ 1223/Β') κοινής υπουργικής απόφασης Καθορισμός αμοιβής στα Κέντρα Υγείας για τις παρεχόμενες από αυτά υπηρεσίες, όπως αυτή ισχύει. Η ισχύς της παρούσας απόφασης αρχίζει από τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως».
          Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα είχε ατονήσει το μέτρο των 5 ευρώ στα νοσοκομεία και το ΦΕΚ φαίνεται ότι απλώς επισημοποίησε την απόφαση.
Δείτε το ΦΕΚ ΕΔΩ.
...................................................................................................................................................................
.......Διαβάστε ολόκληρο το σχετικό Δημοσίευμα, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια: