Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ: Από την αρχή η διεκδίκηση για τα Nοσοκομεία


          Νέο γύρο κινητοποιήσεων προετοιμάζουν οι φορείς προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για πολλοστή φορά για τα προβλήματα των νοσοκομείων του νομού Αιτωλοακαρνανίας.
Προκειμένου να συντονίσουν τις ενέργειές τους αρκετοί φορείς πραγματοποίησαν σύσκεψη στο Μεσολόγγι, από την οποία υπήρχαν ηχηρές απουσίες. Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι των εργαζομένων των νοσοκομείων Μεσολογγίου και Αγρινίου, της ΑΔΕΔΥ, των εκπαιδευτικών, των γιατρών, των φαρμακοποιών, του Εργατικού Κέντρου, του Εμπορικού Συλλόγου, των εργαζομένων του δήμου, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Θ. Μαργαρίτης και Π. Παπαδόπουλος.
          Για μια ακόμη φορά έγινε αναφορά στα πολλά προβλήματα που ταλανίζουν την υγεία στο νομό και κατατέθηκαν προτάσεις αντίδρασης σε αυτή την πολιτική και στην απαξίωση από την πλευρά και της νέας κυβέρνησης απέναντι στην κατάσταση που επικρατεί. Οι παραβρισκόμενοι δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στην κοροϊδία που δέχθηκαν από την προηγούμενη κυβέρνηση, όταν ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έδινε υποσχέσεις για προσλήψεις ακόμα και στον ίδιο το δήμαρχο Μεσολογγίου Ν. Καραπάνο, οι οποίες ποτέ δεν υλοποιήθηκαν...
Πηγή: aixmi-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: