Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Τα νέα τελικά δεδομένα για τις ΑΡΓΙΕΣ και τα ΝΥΚΤΕΡΙΝΑ, των ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΩΝ ΕΤΩΝ.

           Την προηγούμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Παρασκευή 24/4/15, μετά την σχετική συνάντησή μας με την επίτροπο, σας είχαμε γνωστοποιήσει ότι οι τελικές αποφάσεις για τις ΑΡΓΙΕΣ και τα ΝΥΚΤΕΡΙΝΑ θα παίρνονταν την Δευτέρα 27/4/15.
         Σήμερα λοιπόν βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πούμε ότι οι υπεράνθρωπες προσπάθειές μας έφθασαν πλέον στο τέλος και μάλιστα με θετικά αποτελέσματα.  
          Ο αγώνας που πρώτοι εμείς ξεκινήσαμε, οι πιέσεις μας και ιδιαιτέρως η επιμονή μας, βοηθούμενοι βεβαίως και από τους Συναδέλφους Υπηρεσιακούς Παράγοντες και ιδιαιτέρως από το Γρ. Μισθοδοσίας την Συναδέλφισσα Πέρσου, έφεραν το πολυπόθητο αποτέλεσμα, την έγκριση των οφειλόμενων ΑΡΓΙΩΝ και ΝΥΚΤΕΡΙΝΩΝ των παρελθόντων ετών, οι οποίες θα καταβληθούν επιτέλους ΟΛΕΣ την 8.5.15, εκτός απ΄ αυτές του Μάρτη του 2012 που πιστώθηκαν ήδη από χθες 27.4.15.
          Σε ότι αφορά τις Αργίες-Νύκτες του 2015, δεν υπάρχει δυστυχώς ακόμη καμία εξέλιξη. Δεν έχει περάσει ακόμη από την Βουλή η σχετική και απαραίτητη τροπολογία, την οποία με βάσει τις δεσμεύσεις του αρμόδιου υπουργού,περιμένουμε να περάσει μέσα στον Μάϊο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: