Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ για την ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ του Νοσοκομείου την επόμενη εβδομάδα από το Σωματείο μας.

        Το Δ.Σ του Σωματείου μας με σχετική ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση  του, με δεδομένη την ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ του Νοσοκομείου και κατ΄ επέκταση την ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ του 7ορόφου Κτιρίου, που σε λίγους μήνες παραδίδεται προς χρήση, με την παρακάτω  ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ, την ΔΕΥΤΕΡΑ 27.4.15 και ώρα 10:00 πμ ΚΑΛΕΙ όλους τους ΦΟΡΕΙΣ της περιοχής μας, στο ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ σε σχετική ΣΥΣΚΕΨΗ.
          Στη ΣΥΣΚΕΨΗ αυτή έχουν κληθεί να συμμετάσχουν, εκτός από την Διοίκηση του Νοσοκομείου και της 6ης Υ.Πε, ο Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, οι Δήμαρχοι ΠΑΤΡΕΩΝ, ΔΥΤ. ΑΧΑΪΑΣ και Ερυμάνθου, ο Ιατρικός Σύλλογος Πατρών, η ΕΙΝΑ, η 3μελής Επιτροπή των Ιατρών του Νοσοκομείου μας, η ΠΟΕΔΗΝ, η ΑΔΕΔΥ, το Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ, το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ, ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, τα Σωματεία των Νοσοκομείων της Πόλης μας και φυσικά όλοι οι Διευθυντές και οι Προϊστάμενοι του Νοσοκομείου μας, αλλά και όποιοι Συνάδελφοι Εργαζόμενοι μπορούν.
                             ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ   ΣΥΣΚΕΨΗΣ   ΦΟΡΕΩΝ
         Σε  λίγους μήνες και συγκεκριμένα στα τέλη του Οκτώβρη, βάσει των σχετικών χρονοδιαγραμμάτων,παραδίδεται προς χρήση το 7όροφο ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟ ΚΤΙΡΙΟ του Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ, το κτίριο που παραμένει εκτός λειτουργίας από την 8.6.2008.
        Με δεδομένη λοιπόν την  προαναφερόμενη παράδοση του Κεντρικού μας κτιρίου, βρισκόμαστε απέναντι σε δύο ΣΟΒΑΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ. Τα ζητήματα της ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ και της ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ.
     Ο προϋπολογισμός των 13,7 εκ ευρώ έναντι των 53,3 του 2009 δεν δίνουν περιθώρια ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗΣ και κατ΄ επέκταση της αναγκαίας και απαραίτητες πλέον πλήρους  λειτουργίας του Νοσοκομείου.
       Οι 417 ΚΕΝΕΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ σε ΙΑΤΡΟΥΣ και ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, κενά που δυστυχώς μέρα με τη μέρα μεγαλώνουν επικίνδυνα
ü από την μια δεν μας δίνουν  την δυνατότητα της λειτουργίας όλου του 7ορόφου κτιρίου, μια πλήρη λειτουργία που παλεύαμε και συνεχίζουμε να παλεύουμε επί 7 ολόκληρα χρόνια και που την περιμένει όλος ο λαός της περιοχής μας.
ü Και από την άλλη δεν θα μπορούμε να αναπτύξουμε όλες τις αναγκαίες και απαραίτητες κλίνες, που όπως προαναφέρουμε περιμένει ο λαός της περιοχής μας που ταλαιπωρείται αφάνταστα επί 7 ολόκληρα χρόνια απ΄ αυτήν την σεισμόπληκτη κατάσταση, μια κατάσταση που έχει επιδεινωθεί δραματικά και λόγω της κρίσης όπου ολοένα και πιο πολλοί πολίτες προτιμούν τα Δημόσια Νοσοκομεία και ιδιαιτέρως το εύκολα προσβάσιμο Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ.
       Γι΄ αυτά λοιπόν τα ζητήματα, που δεν είναι και τα μόνα  που αντιμετωπίζουμε στο πολύπαθο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓ.  ΑΝΔΡΕΑΣ
                           Την ΔΕΥΤΕΡΑ  27/4/15  και ώρα 10:00 πμ
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ σε ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ (1ος όροφος Κτιρίου Γ. Γεννηματάς -Πρώην Ταχύρυθμο)
                                                        έτσι  ώστε
να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, προκειμένου ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να διεκδικήσουμε την ΕΠΑΡΚΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ του Νοσοκομείου με ΙΑΤΡΟΥΣ και ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, να διεκδικήσουμε την ΠΛΗΡΗ και ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ του Νοσοκομείου που έχει ανάγκη και προτιμά ο λαός της περιοχής μας και όχι μόνον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: