Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

ΠΟΕΔΗΝ: Κινητοποίηση διαρκείας των καθαριστριών των Νοσοκομείων την Πέμπτη 21/3/2019 στις 9.30πμ έξω από το Υπουργείο Υγείας.

      Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις των Σωματείων Εργαζομένων και των καθαριστριών των Νοσοκομείων ΨΝΑ ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟΥ και Άγιος Σάββας που απολύονται καθώς επίσης και του Σωματείου του Νοσοκομείου «ΕΛΠΙΣ» ενάντια στην επαναφορά των εργολάβων.
      Στηρίζουμε την Συγκέντρωση την Πέμπτη 21/3/2019 και ώρα 9.30πμ έξω από το Υπουργείο Υγείας, η οποία θα διαρκέσει όσο χρειασθεί (μπορεί και για ημέρες) έως ότου πάρουν θετική απάντηση στα αιτήματά τους για μονιμοποίηση, σύσταση των οργανικών θέσεων ή έστω παράταση των συμβάσεων και ενιαίος διαγωνισμός.
       Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετάσχουν, να συμπαρασταθούν σε αυτή την προσπάθεια για τη διασφάλιση της δουλειάς και της αξιοπρέπειας. Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει καλύπτεται με Στάση Εργασίας 9πμ – 12 το μεσημέρι.
Έως εδώ και μη παρέκει!!!
       Οι καθαρίστριες που αποκαλέστηκαν τσίρκο από τον Αν. Υπουργό Υγείας θέλουν την δουλειά τους όπως η κυβέρνηση φρόντισε να εξασφαλίσει στις καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών.
Η ψηφοθηρική τακτική της κυβέρνησης δεν θα περάσει.
 
Από την  Ε.Ε. της  ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: