Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Διοικητικός Μεσαίωνας στο Νοσοκομείο μας με αποκλειστική ευθύνη ΣΕΡΕΜΕΤΗ.



Και τι δεν κάνει καθημερινά ο Διοικητής του Νοσοκομείου
για να επιβεβαιώνει τις εκάστοτε καταγγελίες μας
συνεχίζει δυστυχώς να Παραγκωνίζει  Εργαζόμενους να δίνει λεφτά όπου  θέλει,
χωρίς να  δίνει εξηγήσεις σε κανέναν
εφαρμόζοντας δυστυχώς έτσι με ευθύνη του
ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ στο Νοσοκομείο.
Να τον χαίρεται η αυτοαναγορευόμενη ¨αριστερά¨ που τον έχει σ΄ αυτήν την θέση
        Επί τρείς ολόκληρους μήνες ο Διοικητής βομβαρδίζεται απ΄ όλους μας Σωματείο, υπηρεσιακούς παράγοντες και ιδιαιτέρως από τους Συνταξιούχους που χρησιμοποιούν ακόμη και αθέμιτα μέσα, για να δοθεί λύση στο πρόβλημα με τα Δελτία Ατομικής Υπηρεσιακής Κατάστασης τα γνωστά ΔΑΥΚ, προκειμένου να πάρουν έστω το έναντι της σύνταξής τους, έτσι ώστε να επιβιώσουν, δεδομένου ότι πολλοί απ΄ αυτούς δεν έχουν κανένα άλλο εισόδημα.
           Χθες λοιπόν, μετά τις προαναφερόμενες πιέσεις και μετά από μεγάλη καθυστέρηση και πολύ αργά αντανακλαστικά, η αυτού ¨μεγαλειότητα¨ ο Διοικητής του Νοσοκομείου,  ¨ευαισθητοποιήθηκε¨….. για να δώσει λύση.
         Δεν απευθύνθηκε, ως όφειλε στο σύνολο των Διοικητικών Υπαλλήλων, ή στους γνώστες του αντικειμένου, αλλά σε μια ¨ομάδα εργαζομένων¨, στους οποίους σε συνέχεια της ρήσης του ¨εγώ σ΄ αυτήν δεν δίνω λεφτά¨, είχαμε το ¨εγώ σας διάλεξα¨, επεδίωξε δηλ με το γνωστό  ¨κατόπιν ενεργειών μου¨, ‘όχι να λύσει επί της ουσίας το θέμα αλλά για να δώσει χρήματα σε κάποιους, δεδομένου ότι η πρόταση των υπηρεσιακών παραγόντων ήταν η σύσταση ομάδας εργασίας εκ των ενόντων και χωρίς εξτρά αμοιβές.
         Βλέπετε ο Διοικητής, που έχει κάνει μπάχαλο όλη την υπηρεσία, που έχει φέρει τον Διοικητικό μεσαίωνα σ΄  αυτές, τα πάει καλά μόνον σε έναν τομέα, στα εξτραδάκια, όπως τον καταγγέλλει και ο τοπικός τύπος, δημοσιεύματα για τα οποία του ζητήσαμε και εγγράφως εξηγήσεις,  τις οποίες ποτέ δεν ευαισθητοποιήθηκε να δώσει μέχρι σήμερα,  αν και είναι υποχρεωμένος να δώσει.
Εμείς πάντως αναρωτιόμαστε
ü  Ποιος είστε κύριε Σερεμέτη που παραγκωνίζεται τους Εργαζόμενους και δίνεται λεφτά όπου εσείς θέλετε, υβρίζοντας τους πάντες και άλλα πολλά…..
ü Ποίοι παρέχουν αυτήν την ασυλία στον εν λόγο κύριο, όπως και την ασυλία στην πρώην Υποδιοικήτρια του ΝΝΘώρακος…..ποίοι; όταν άλλοι πολίτες για άλλες τέτοιες περιπτώσεις έχουν καθίσει στο σκαμνί και έχουν καταδικαστεί…..
                                                     Δ.Σ  ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ¨ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ¨

Δεν υπάρχουν σχόλια: