Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

ΠΟΕΔΗΝ: Ρουσφετολογικές προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ

     Το ΚΕΕΛΠΝΟ προκήρυξε 1.575 θέσεις εργασίας με 18μηνες Συμβάσεις Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου με το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΣ» για την κάλυψη των προσφυγικών αναγκών σε Υγειονομικές Μονάδες και άλλες Υπηρεσίες. Προκηρύχτηκαν Διοικητικοί Υπάλληλοι, Επαγγελματίες Υγείας, Πληρώματα ασθενοφόρων, Μεταφραστές κα. Οι υποψήφιοι υπέβαλλαν τα δικαιολογητικά στο ΚΕΕΛΠΝΟ και μάλιστα σε κόλλα αναφοράς Α4 επισήμαναν εγγράφως με τη σειρά τα δικαιολογητικά που υπέβαλλαν. 
       Η επεξεργασία των αιτήσεων των υποψηφίων έγινε από Επιτροπή που διορίστηκε από την Διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ.
       Εκδόθηκαν οι προσωρινοί πίνακες και αρκετοί υποψήφιοι καταγγέλλουν ότι δεν υπολογίστηκαν τα μόρια με βάση τα δικαιολογητικά που προσκόμισαν. Εξαιτίας αυτού καταγγέλλουν ότι βρίσκονται εκτός του προσωρινού καταλόγου επιτυχόντων του διαγωνισμού. Απευθύνθηκαν στο ΚΕΕΛΠΝΟ και η απάντηση που πήραν ήταν σε μία κόλλα Α4 να εγγράψουν την ένστασή τους και με παράβολο 20€ να την αποστείλουν στο ΑΣΕΠ.
Πολλοί υποψήφιοι θεώρησαν μάταιη αυτή τη διαδικασία ενστάσεων.
      Ζητάμε εάν η Κυβέρνηση εννοεί όσα λέει για αξιοκρατία των προσλήψεων στο ΚΕΕΛΠΝΟ να ακυρώσει τον προσωρινό κατάλογο επιτυχόντων και η επεξεργασία των αιτήσεων να γίνει από την Ανεξάρτητη Αρχή του ΑΣΕΠ.
                                        Από την  Ε.Ε. της  ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: