Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

ΣΗΜΕΡΑ στις 10 πμ, η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ με την ΔΙΟΙΚΗΣΗ - Πάρα πολλά τα πρός συζήτηση θέματα.

         Στην ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ με την ΔΙΟΙΚΗΣΗ, που ως γνωστόν έχει προσδιοριστεί για τίς 10:00 το πρωϊ, μετά από σχετική επικοινωνία του Προέδρου μας με τον Διοικητή, πρόκειται να μας απασχολήσουν  μια σειρά προβλημάτων που απασχολούν τον χώρο μας, το Νοσοκομείο και τούς Συναδέλφους Εργαζόμενους σ΄ αυτό, όπως αυτά καταγράφονται στην παρακάτω σχετική επιστολή, αλλά και σ΄ αυτές που ακολούθησαν και όχι μόνον:

Αριθμ. Πρωτ:……....41.                                Πάτρα…………….9.3.21.                                ΠΡΟΣ:  Διοίκηση Γ.Ν Πατρών.

            
k΄  Διοικητά        
          Μία από τις υποχρεώσεις μιας Διοίκησης απέναντι στους εκπροσώπους των Εργαζομένων, τα συνδικάτα τους, βάσει των διατάξεων του 1264, είναι και η ανά τακτά χρονικά διαστήματα συναντήσεις.
        Συναντήσεις ενημέρωσής τους για τους στόχους και τις παρεμβάσεις την λειτουργία κλπ άλλα ζητήματα που αφορούν την λειτουργία της υπηρεσίας, στην προκειμένη περίπτωση την λειτουργία του Νοσοκομείου, που θα μπορούσαν να γίνουν με πρωτοβουλία σας. Συναντήσεις και διαδικασίες που δυστυχώς στον χώρο μας δεν έχουν γίνει και δεν τις βλέπουμε να εφαρμόζονται, αν και είναι απαραίτητες.
         Εμείς λοιπόν, το Σωματείο Εργαζόμενων του Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ, μετά και από σχετική απόφαση του Δ.Σ, ζητάμε από την Διοίκηση, ΑΜΕΣΑ αυτήν την ενημερωτικού χαρακτήρα συνάντησή μας, μια συνάντηση για όλα τα συμβαίνοντα στον χώρο μας
        Καθώς επίσης
Και για όλα εκείνα τα ζητήματα που αυτήν την περίοδο διεκδικούμε και όλα όσα έχουμε ήδη συζητήσει, που δυστυχώς δεν έχουν επιλυθεί και συνεχίζουν να εκκρεμούν, όπως:
ü Η άκρως αναγκαία και απαραίτητη ΝΕΑ ΠΤΕΡΥΓΑ κλπ άλλα σχετικά κτιριακά και χωροταξικά ζητήματα.
ü Τα χρονίζοντα λάθη και οι παραλήψεις στον Οργανισμό του Νοσοκομείου.
ü Το υπηρεσιακό Συμβούλιο που σαφώς έχει ξεπεράσει κάθε όριο υπομονής.
ü Οι εκκρεμείς επανατοποθετήσεις των θέσεων ευθύνης.
ü Η αναγκαιότητα πρόσληψης Νοσηλευτών, Τραυματιοφορέων και Βοηθών Θαλάμων, για την στελέχωση των τμημάτων covid κλπ άλλων σχετικών τμημάτων και κλινικών.
ü Η κάλυψη των αναγκών των τακτικών εξωτερικών Ιατρείων, καθώς επίσης και τα προβλήματα υγείας των Συναδέλφων μας και εκάστοτε μετακινήσεις για την κάλυψη αναγκών, οι σχετικές διαδικασίες και πρακτικές.
ü Η αντιμετώπιση της πανδημίας κλπ σχετικά με τα μέτρα προστασίας στις παθολογικές κλινικές, καθώς επίσης και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί για τα μέτρα προφύλαξης και προστασίας.
ü Η απόφασή σας για εγκατάσταση και λειτουργία καμερών στον περιβάλλοντα χώρο κλπ σχετικά με την διαμόρφωσή του και  την λειτουργικότητα του θυρωρείου - θυρωρών και της Ασφάλειας.
ü Οι παρενοχλήσεις και το σοβαρό έλλειμμα σεβασμού των Συναδέλφων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: