Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Μιχ. Γιαννάκος: ΠΡΟΣΟΧΗ..... ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ. 40 ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ. ΡΑΝΤΖΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΚΛΝΙΚΕΣ ΦΟΡΕΙΑ ΣΕ ΜΑΦ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΟΛΩΝ.

     Η κατάσταση στα νοσοκομεία είναι κρίσιμη. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή τη ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ σε εκκλησίες και σε γλέντια. Ο ιός κολλάει όταν ασπάζεται ο ένας μετά τον άλλον τις εικόνες. Και ας προσπαθούμε να αποφεύγουμε αυτές τις επισημάνσεις.
     Κολλάει όταν είμαστε  πολλοί μαζί  και γλεντάμε. Ειδικά όταν δίπλα μας  στα γλέντια, την εκκλησία υπάρχουν αρνητές του ιού, της μάσκας των οποίων μάλιστα ήρθε η σειρά τους να εμβολιασθούν και δεν το έπραξαν. 
      Υπάρχουν βέβαια ευθύνες από το πόλεμο που γίνεται σε  εμβόλια κορωνοϊού   συγκεκριμένων εταιρειών, εν αντιθέσει με άλλα. Όλα τα εμβόλια, όλα τα φάρμακα μπορεί σε απειροελάχιστη πιθανότητα να προκαλέσουν παρενέργειες. Δεν σημαίνει ότι δεν τα παίρνουμε. Θα πρέπει να  κάνουμε   το  ίδιο  όπως με το εμβόλιο της γρίπης που δεν  ρωτάμε ποιάς  εταιρείας είναι. 
      Έκκληση σε όλους τους υγειονομικούς να εμβολιασθούν. Να δώσουμε το καλό παράδειγμα. Είναι χρέος μας και καθήκον να το πράξουμε. Να πάψουν να μας προσβάλουν. Φυσικά να μας δοθεί  η δυνατότητα με μια δεύτερη ευκαιρία. Μην δίνουμε άλλοθι σε αποτυχημένες πολιτικές υγείας. 
        Η κατάσταση στα νοσοκομεία παραμένει κρίσιμη. Τα νοσοκομεία έχουν γεμίσει με ράντζα σε γενικά περιστατικά. ΑΤΤΙΚΟ, ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ, ΝΙΚΑΙΑ,   και άλλα νοσοκομεία γεμίζουν με ράντζα σε γενικά περιστατικά  στις εφημερίες. 
       Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Νοσοκομείο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ που έχει  8 ασθενείς σε φορεία στη παθολογική κλινική. Το ασύλληπτο είναι ότι η  ΜΑΦ είναι γεμάτη  με  8  διασωληνωμένους  γενικά περιστατικά  και αναγκάζονται να  νοσηλεύουν  στην ίδια ΜΑΦ 5  διασωληνωμένα περιστατικά σε φορεία!!!!!!!!
     Στη καρδιολογική μονάδα επίσης  νοσηλεύονται 8 διασωληνωμένα περιστατικά κορωνοϊού, ευρισκόμενοι σε λίστα αναμονής για κανονική ΜΕΘ.
     ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ  ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ  ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.
ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ. 6, ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ. 10 και δύο γενικά, ΕΡΥΘΡΟΣ. 7, ΝΙΚΑΙΑ. 7, ΘΡΙΑΣΙΟ 1., ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ. 8.
    Παρά τις αυτοσχέδιες ΜΕΘ που καθημερινά αναπτύσσονται, 40  διασωληνωμένα περιστατικά κορωνοϊού βρίσκονται εκτός ΜΕΘ. Οι ημέρες αναμονής στα 30 εξ αυτών είναι από 2 ημέρες έως 10. Δεκάδες διασωληνωμένα περιστατικά έχασαν τη ζωή τους περιμένοντας να βρουν ΜΕΘ.
ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.
   Τα πράγματα δεν είναι καλύτερα. Τα δύο νοσοκομεία που διαθέτουν ΜΕΘ είναι γεμάτες. ΧΑΛΚΙΔΑ 12 στα 12 και ΛΑΜΙΑ 11 στα 11.
     Τώρα διασωληνωμένο περιστατικό από χθες σε κλινική κορωνοϊού του  νοσοκομείου Χαλκίδας μεταφέρεται στη ΚΑΡΔΙΤΣΑ. Το ίδιο συνέβη και το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ από ΛΑΜΙΑ.
ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΠΡΟΣΟΧΗ.
Ο ΣΩΣΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ.
Μιχ. Γιαννάκος  Πρόεδρος  ΠΟΕΔΗΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: