Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ. ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΚΑΙ 6η ΑΣΘΕΝΗΣ. ΗΤΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ. ...ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΕΘΑΝΑΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ. ....Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ.

     Προχθές έχασε τη ζωή της από κορωνοϊό  και 6η ασθενής  από το Δρομοκαΐτειο. Ήταν  76 ετών εμβολιασμένη. Τη δεύτερη δόση την έκανε πριν τρεις εβδομάδες. Ο απολογισμός της διασποράς του κορωνοϊού  στο ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ που μας ανάγκασε να προσφύγουμε στον  Εισαγγελέα είναι μέχρι τώρα 6 νεκροί και πέντε ακόμη  νοσηλεύονται με σοβαρά συμπτώματα σε νοσοκομεία αναφοράς. Ακόμη τρείς από τους νεκρούς ασθενείς από κορωνοϊό είχαν εμβολιασθεί. Την δεύτερη δόση την έκαναν τρεις ημέρες πριν εμφανίσουν συμπτώματα. Ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.
      Ήδη ο Εισαγγελέας διέταξε και διενεργείται  προκαταρκτική εξέταση αξιολογώντας ως πολύ  σοβαρή  την υπόθεση.  Κλήθηκα ήδη και κατέθεσα στον ανακριτή ως πρόεδρος του Σωματείου. Ζήτησα την  άμεση μεταφορά των ασθενών  με κορωνοϊό από το Δρομοκαΐτειο που δεν πληροί τις προϋποθέσεις για ασφαλή νοσηλεία. Ταυτόχρονα κατέθεσα   στον ανακριτή  ότι δεν επιθυμώ τη ποινική δίωξη κανενός.  
       Στόχος  της προσφυγής μας  στη δικαιοσύνη  είναι  να προστατεύσουμε τους  ασθενείς. Να σταματήσουν τα ψυχιατρικά νοσοκομεία να νοσηλεύουν περιστατικά κορωνοϊού. 4 ασθενείς που πέθαναν ήταν εμβολιασμένοι. 
   ΠΡΟΣΟΧΗ.
            Ακόμη και οι εμβολιασμένοι να   τηρούμε τα μέτρα προστασίας.
              Διπλή μάσκα.  Προστατεύουμε  τον εαυτό μας  και τους γύρω.
                                  Μιχ. Γιαννάκος Πρόεδρος  ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: