Κυριακή 18 Απριλίου 2021

Φ. Καρβελάς : Η χειρουργική κλινική στον «Άγιο Ανδρέα» δέχεται bullying από την διοίκηση (audio)

      Την άποψη πως η διοίκηση του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας ασκεί συνεχώς bullying στην χειρουργική κλινική του νοσοκομείου, διατύπωσε ο διευθυντής της κλινικής του Νοσοκομείου, Φώτης Καρβελάς, μιλώντας στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου «Πράσινο, Κόκκινο σε Γαλάζιο Φόντο» στον max fm , λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του patrastimes, σύμφωνα με την οποία, ο διοικητής του νοσοκομείου του απαίτησε από τηλεφώνου να παραιτηθεί για να μην αναγκαστεί να τον καθαιρέσει.
       Ο κ. Καρβελάς ανέφερε επίσης, πως το κίνητρο της διοίκησης είναι ένα και μοναδικό και δεν είναι άλλο από το ότι δεν επιθυμεί να  λειτουργεί η κλινική. «Εμείς δεν δεχόμαστε να ερχόμαστε σε ένα νοσοκομείο και να καθόμαστε», είπε χαρακτηριστικά ο διευθυντής της κλινικής, προσθέτοντας ότι « η δουλειά μας είναι να χειρουργούμαι και να εκμεταλλευόμαστε όλες τις συνθήκες μπορούμε μέσω κορονοϊού, ώστε να εξυπηρετηθεί ο κόσμος».
     Ο κ. Καρβελάς πρόσθεσε ότι κάποιοι δεν θέλουν να χειρουργείται ο κόσμος στο νοσοκομείο και να πηγαίνει στον ιδιωτικό τομέα, αποκαλύπτοντας ότι όντως άτομα που δεν ανήκουν στην ιατρική κοινότητα και δεν έχουν καμία σχέση με ασθενείς έχουν πρόσβαση στο ιατρικό τους απόρρητο.
       Στο ερώτημα τι θα γίνει στη συνέχεια και ποια είναι η σχέση του πλέον με την διοίκηση ανέφερε: «Εγώ έσω σχέση μόνο με τους ασθενείς μου και την κλινική μου. Αυτό με ενδιαφέρει, αυτό θέλω να κάνω, γι’ αυτό και δεν υποκύπτω στους περιορισμούς που μου θέτουν. Δεν θα υποκύψω και θα συνεχίσω να χειρουργώ. Ας κάνει ότι θέλει η διοίκηση. Ας με καθαιρέσει, ας με τιμωρήσει. Δεν έχω μάθει να υποκύπτω και ούτε θα υποκύψω τώρα. Δεν τους φοβάμαι».

ΚΟΥΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΚΑΡΒΕΛΑ

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Ήχου
00:01

Δεν υπάρχουν σχόλια: